Home › Ombouwsets

Ombouwset voor een elektrische fiets

Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een e-bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij een van onze dealers terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service. Kijk hier in ons fotoboek naar een aantal fietsen van klanten die sinds 2007 voorzien zijn van een ombouwset. Indien u direct en snel wil zoeken maak dan gebruik van ons snel-zoekmenu of klik op onze brochure ombouwsets. Indien u meer informatie zoekt bekijk dan ook: veel gestelde vragen.
 

Vind jouw dealer
Controller en display set 36 Volt met LED display

Controller en display set 36 Volt met LED display

Deze controller en display set is geschikt voor een 250Watt systeem, met een maximum voltage van 42 Volt. Deze betrouwbare en stabiele elektronica is speciaal gemaakt voor de 6 standen LED display en de V5.2 PAS sensor met LED aanduiding. De LED display geeft aan voltage indicator, ondersteunings-stand, loopfuntie en lichtschakeling. De meegeleverde P.A.S sensor werkt in combinatie met de 12-magneet schijf zeer direct waardoor er geen remhendels of schakelaars nodig zijn. Bij het stoppen met trappen slaat de motor direct af, dus geen na draaien van de motor.

Montage van de magneetschijf en P.A.S. sensor is eenvoudig. De snelheidssensor met magneet kunt u op uw achterwiel of voorwiel monteren. Bij deze set wordt geleverd een aansluitschema en een uitgebreide uitleg van het display.

Levering bestaat uit:
* Controller 250 Watt t.b.v. LED display met hall sensor.
*Geschikt voor 3 fasen motor
* 6 standen LED display met kabel ( lengte kabel ongeveer 180cm)
* PAS sensor V5.2
* Magneetschijf (12-magneten)
* Handleidingen

Levertijd gaarne navragen i.v.m beschikbaarheid bij een van onze dealers.

Afbeelding kan afwijken van het origineel.

Controller en display set 36 Volt met LED display

Elektronica set 36 Volt voor besturing van uw elektrische fiets met LED display
Prijs € 149,00 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd 1 tot 2 werkdagen
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Hydraulische remswitch...

Accuset bagage-drager 36V / 10Ah Li-ION accu + gratis lader...

Zoekt u een goedkope manier om uw fietsaccu te repareren of te vervangen, d...