Home › Ombouwsets

Ombouwset voor een elektrische fiets

Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een e-bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij een van onze dealers terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service. Kijk hier in ons fotoboek naar een aantal fietsen van klanten die sinds 2007 voorzien zijn van een ombouwset. Indien u direct en snel wil zoeken maak dan gebruik van ons snel-zoekmenu of klik op onze brochure ombouwsets. Indien u meer informatie zoekt bekijk dan ook: veel gestelde vragen.
 

Vind jouw dealer
Terug naar het overzicht
Ombouwset 003 36V/13Ah Lithium High Grade met LCD en SRC en USB

Ombouwset 003 36V/13Ah Lithium High Grade met LCD en SRC en USB

De ombouwset 003 heeft de kwalitatieve eigenschappen van de ombouwset 001 en de prestaties van de 005 set. Ook met een uniek 1-kabelsysteem welke 6 kabels vervangt, met uitzondering van de motorkabel en pas sensor. De set is regelbaar in 9 standen, Watt meter, snelheidsmeting, tijd-ritmeter en odo-meter, actieradius van +/- 80 - 100 km is mogelijk om te halen op een volle accu, 36V/13Ah, totaal 468Wh. De Lithium High Grade batterij is max 1200 maal herlaadbaar. Let op; u kunt bij deze set kiezen uit een rollerbrake-motor, een schijfrem-motor c.q. velgrem-motor, een achterwielmotor en zelfs een motor geschikt voor een 20 inch velg. Het achterlicht zit geïntegreerd in de batterij. Uiteraard heeft deze set rem-switches met motor-off contact. Compleet en getest ! * +/- 80 - 100 km actieradius * max 1200 maal herlaadbaar * Topkwaliteit !
  

Inhoud van de set:

LCD 9 standen (nieuw design) met ingebouwde fietscomputer.
Watt-meter (geïntegreerd in display).
Verlichting voor LED, Spanninga, met lichtschakelaar op de display.
Verlichting achter LED geïntegreerd in de batterij met lichtschakelaar op de batterij, 
36V/13Ah Lithium High Grade batterij, 2 jaar garantie op de batterij.
USB poort voor aansluiting op uw smartphone (max 0,5A)
Kunststof design, afneembare batterij met bagagerek-uitvoering.
6km/u functie / wandelfunctie.
Voorwielmotor 250 Watt, inclusief 28" velg, dubbelwandig aluminium, RVS 13G spaken geheel voor-gemonteerd.
Motor-uitvoering in velgrem, schijfrem, rollerbrake, 20, 26 inch wiel of achterwielmotor (schroefcassette 7/8 tandwiel).
Verstelbaar bagagerek aluminium met slede (nieuw model).
Controller S|R|C techniek geïntegreerd in de batterijslede.
P.A.S.-sensor, 12 magneet.
Connector om motorkabel en dus voorwiel te kunnen demonteren.
Connectoren ten behoeve van display en remswitches.
LCD display in 9 standen regelbaar en met geïntegreerde batterij indicator en lichtschakelaar.
Remswitches met aan-uit schakelaar (om de motor bij remmen direct uit te schakelen), geïntegreerd in de remkabel.
Alle kabels zijn aangesloten en de set is getest op werking, eenvoudig om te monteren met bijgevoegde handleiding.
Inclusief lader.
Inclusief display handleiding.
2 jaar garantie m.u.v. slijtende onderdelen

Uitgebreide omschrijving

Hoge prestaties, hoge kwaliteit en een mooie afwerking, 36V/13Ah Lithium High Grade batterij inclusief het 1- kabelsysteem, eenvoudige montage en mooie afwerking op uw fiets.

De ombouwset 003 combineert  de eigenschappen en prestaties van de ombouwsets 001 en 005. Met een uniek 1-kabelsysteem welke 6 kabels vervangt (met uitzondering van de motorkabel en pas sensor). De ombouwset 003 is regelbaar in 9 standen, Watt meter, snelheidsmeting, ritmeter en odo-meter, maximale actieradius van +/- 80 tot 100 km is mogelijk om te halen op een volle batterij, 36V/13Ah, totaal 468Wh.

Motoren:   De motoren zijn van het premium merk: Bafang; hoge kwaliteit en goede betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring en contacten hebben wij de mogelijkheid om de beste series van deze fabrikant te mogen leveren. De motoren in deze set hebben een maximaal vermogen van 250Watt en een koppel tussen de 25 en 30Nm. Bij deze ombouwset kunt u kiezen uit:

- Rollerbrake-motor, geschikt als uw bestaande fiets over een rollerbrake rem in het voorwiel beschikt. De motor is zo gemaakt dat uw rollerbrake rem perfect op deze motor aansluit.

- Schijfrem-motor / velgrem-motor: een motor geschikt voor fietsen welke schijfremmen hebben of velgremmen (v-brake, remblokken). De bestaande remschijf kunt u overzetten op deze motor. Bij een velgrem hoeft u niets aan te passen.

-Achterwielmotor: een motor geschikt voor plaatsing in het achterwiel. Op deze motor kan een opschroef cassette met 7 tot 9 tandwielen gebruikt worden. De opschroef cassette moet voorzien zijn van een vrijloop (freewheel). Deze motor is bruikbaar als uw fiets beschikt over een derailleurversnelling en een schijfrem of velgrem voor het achterwiel.

- Mini-motor: Een motor geschikt voor een 20 inch velg: een motor met een hoger toerental van 265 omwentelingen per minuut zodat ook met een 20 inch velg een snelheid van 25km/u kan worden behaald

Wiel: In deze ombouwset is de motor voorgespaakt in een optioneel 26 inch (559) of de standaard 28 inch (622) dubbelwandige aluminium velg. Eventueel is 20 inch (406) mogelijk voor de minimotor of als er meer koppel is gewenst kan de 20 inch velg in een standaard 28 inch motor worden gespaakt. Er wordt bij die laatste optie wel ingeleverd op de topsnelheid van de set die dan ten hoogste 20 km/u zal bedragen. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor een tweewielige bakfiets met 20 inch voorwiel of een duo-fiets / side-by-side fiets. Er wordt gebruik gemaakt van 13G RVS spaken. De velgkleur kan in zwart of zilver worden uitgevoerd.

Batterij:  Een 36Volt Lithium High Grade batterij met een capaciteit van minimaal 13Ah. 36Volt x 13Ah is maar liefst 468Wh. De batterij is aan de achterkant voorzien van een ingebouwde reflector en Spanninga achterlicht. Door middel van de geïntegreerde handgreep kunt u de batterij makkelijk in en uit de behuizing schuiven. Op de batterij is door middel van een LED-indicator de mate van lading van de batterij te controleren. Met de aan/uit-schakelaar zet u de batterij aan en uit. De laadplug kan worden afgesloten met een rubber dopje. Veiligheid wordt verzorgd door de ingebouwde zekering en door het batterij management systeem (BMS). Naast veiligheid en bescherming zorgt het BMS ook voor langere levensduur en prestatie van de batterij in zijn geheel. De batterij is afneembaar en tijdens gebruik op de fiets af te sluiten d.m.v. een slot.

Verlichting: Het voorlicht is van het merk Spanninga. Deze hoogwaardige LED koplamp heeft een goede lichtopbrengst, is licht in gewicht en toch stevig. De lamp is voorzien van een ingebouwde reflector Het achterlicht zit geïntegreerd in de batterij. De achterkant van de batterij is ook voorzien van een reflector. U bent goed zichtbaar in het duister.

LCD display  Het LCD display heeft een CE-keurmerk en is RohS gefabriceerd. Het LCD display geeft informatie over het elektrische systeem. Dat houdt in het actuele Watt verbruik, de mate van ondersteuning van stand 1 tot 9 en de mate van lading van de batterij. Verder heeft het LCD display diverse fietscomputer functies zoals actuele snelheid, tripmeter, etc. Met de knoppen op het display kan iedere functie worden aangestuurd; van de mate van ondersteuning tot de stand van de achtergrond verlichting van het display. Bij de set zit een duidelijke Nederlandstalige handleiding voor het instellen en gebruik van deze LCD display.

Remswitches De remswitches van het merk King-Meter hebben een CE-keurmerk en zijn RohS gefabriceerd . Uiteraard heeft deze set 2 elektronische rem-switches waarmee de motor direct wordt uitgeschakeld tijdens het remmen. Dit is niet alleen een bescherming voor u, maar deze functie beschermd ook de motor tegen overbelasting.

Bagagedrager: De bagagedrager is geheel uit aluminium opgetrokken. Door middel van beugels en stiften is de bagagedrager op vrijwel iedere fiets passend in te stellen. Er zit een universele aansluiting op voor snelbinders. De bagagedrager kan in zwart of alu/zilver worden geleverd.

Lader: De lader heeft een CE-keurmerk en is RohS gefabriceerd.

P.A.S. De pedelic assistent sensor meet de beweging op de trapas. Door middel van beweging van de trapas wordt een magneetschijf in beweging gebracht. De sensor die vast op het trapas-huis zit registreert de beweging van de magneetschijf en geeft een signaal af aan de controller. De magneetschijf is voorzien van 12 losse magneten, zodra u begint met fietsen pakt de ondersteuning zeer snel op.

Controller De controller heeft een CE-keurmerk en is RohS gefabriceerd. Stekkers en aansluitingen zijn tijdens levering volledig gemonteerd en aangesloten. De controller vindt zijn plek in het kunststof vak voor de batterij. De controller is voorzien van SRC techniek en zorgt er daarmee voor dat de motor zeer stil zijn werk doet.

** Indien u bestelt kunt u aangeven (bij opmerkingen) of u de bagagedrager- of frameaccu kiest
** Indien u besteld geef aan welk type rem u heeft:  velgremmen /schijfr/  rollerbrake
** Geef aan waar de positie van de motor is  ;  achterwiel voorwiel ?
**Geef aan wat de velgmaat en velgkleur zwart of zilver

Komt u er niet uit bel 085800 0054

Ombouwset 003 36V/13Ah Lithium High Grade met LCD en SRC en USB

Zeer goede prestaties, hoge kwaliteit en een professionele afwerking, 36V/13Ah  
van € 995,00 voor
Prijs van € 995,00voor € 845,75 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd Direct leverbaar
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Tas t.b.v. ombouwset 009...

Laadplug - D/C - jack...

Bafang BBSHD 48 volt 1000 Watt Middenmotor excl accu  incl. LCD - disp...