Home › Ombouwsets

Ombouwset voor een elektrische fiets

Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een e-bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij een van onze dealers terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service. Kijk hier in ons fotoboek naar een aantal fietsen van klanten die sinds 2007 voorzien zijn van een ombouwset. Indien u direct en snel wil zoeken maak dan gebruik van ons snel-zoekmenu of klik op onze brochure ombouwsets. Indien u meer informatie zoekt bekijk dan ook: veel gestelde vragen.
 

Vind jouw dealer
Ombouwset 006 350 Watt achterwiel motor set

Ombouwset 006 350 Watt achterwiel motor set

Maximaal: +/- 80 Nm koppel.
Maximaal: +/- 31 km/u op een standaard fiets met 28 inch velg.
Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg.

Inhoud van de set:
* Achterwielmotor 350 Watt (zeer krachtig !).
* Tegen meerprijs is de motor gespaakt leverbaar in een 26 inch of 28 inch velg, dubbelwandig aluminium en RVS 13G spaken. Zie hiervoor onze webshop: spaken van uw motor.
* Motor uitvoering  betreft een achterwielmotor (geschikt voor opschroef-cassette met freewheel) voor velgrem en en schijfrem.
* P.A.S.-sensor en magneetschijf.
* Connectors om motorkabel en dus wiel makkelijk te kunnen demonteren.
* LED - display in 3 standen regelbaar met geïntegreerde batterij indicator en lichtschakelaar.
* Gashendel.
* Controller behuizing.
* Remhendels met aan / uit schakelaar (om de motor bij remmen direct uit te schakelen).
2 jaar garantie m.u.v. slijtende onderdelen

Deze ombouwset wordt geleverd exclusief een batterij-set. U kunt een keuze maken uit diverse 36 Volt complete batterij-sets die gebruik maken van een slede-, frame of bidon-batterij. Zie hiervoor onze webshop: accu's.

Afbeelding kan afwijken van het origineel.

Ombouwset 006 350 Watt achterwiel motor set

Ombouwset 006 350 Watt achterwiel motor set

Krachtig 350 Watt systeem, eenvoudig maar doeltreffend. Uitgevoerd met 3 standen ondersteuning op het meegeleverde LED - display. De motor wordt aangestuurd door zowel trapas ondersteuning als met een gashendel.  De motor heeft een koppel van 80 Nm en is uitgevoerd met tandwielen, hierdoor is dit hoge koppel mogelijk. Deze motor heeft een vrijloop functie.  Er is een mogelijkheid om deze motor uit te voeren met schijfrem.
Prijs € 475,00 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd 1 tot 2 werkdagen
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Prolithium Ministep Three elektrische scooter (20km/h)...

Li-ION 36V/14Ah slede-accu  ...

Remschijf...