Home › Ombouwsets

Ombouwset voor een elektrische fiets

Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een e-bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij een van onze dealers terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service. Kijk hier in ons fotoboek naar een aantal fietsen van klanten die sinds 2007 voorzien zijn van een ombouwset. Indien u direct en snel wil zoeken maak dan gebruik van ons snel-zoekmenu of klik op onze brochure ombouwsets. Indien u meer informatie zoekt bekijk dan ook: veel gestelde vragen.
 

Vind jouw dealer
Motorkabel

Motorkabel

De motorkabel is leverbaar voor een velgrem/schijfrem-motor (195cm), rollerbrake-motor (195cm) of een achterwiel-motor (85cm). De 3-aderige kabel is geschikt voor 3-fasen motoren. Geef bij 'opmerkingen' tijdens uw bestelling aan voor welke type motor de motor-kabel geschikt moet zijn.

Afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel.

Motorkabel

Motorkabel
Prijs € 19,50 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd 1 tot 2 werkdagen
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Fatbike binnenband...

Controller t.b.v. ombouwset 005...

Lader 12V/3A t.b.v. LiFePO4 accu's...