Home › Onderdelen › Koopjeshoek

In de koopjeshoek staan onderdelen die verkocht worden tegen een sterk gereduceerde prijs. De onderdelen zijn nieuw en/of soms licht gebruikt en worden zonder garantie geleverd (tenzij anders staat aangegeven).

Vind jouw dealer
Terug naar het overzicht
Spaken van uw motor

Spaken van uw motor

Aluminium velg (door ons geleverd), spaken, nippels en arbeid inspaken

De velgen zijn bij ons standaard te verkrijgen, hoog model afgerond,  in de maat 28 inch (622) en in de maten 20 inch (406) of 26 inch (559) en in de kleuren mat/zwart en alu/zilver, handig om direct uw motor te laten spaken bij ombouwset 007 (deze kit is standaard ongespaakt). Het genoemde bedrag geldt alleen voor hierbovengenoemde, uit standaard voorraad, beschikbare velgen.

De gehanteerde spaken zijn RVS 13G. Er wordt gebruikt gemaakt van dubbelwandige aluminium velgen. Hoge kwaliteit en ook geschikt voor zwaardere fietsen zoals een bakfiets of een tandem.

Het gebruik van uw eigen velg behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u maatwerk leveren in een afwijkende velgmaat of velgtype, vraag vooraf naar de voorwaarden. Indien u bij een van onze dealers uw motor wil laten inspaken vraag dan vooraf naar hun voorwaarden.

Spaken van uw motor

Aluminium velg, spaken, nippels en arbeid inspaken
van € 66,00 voor
Prijs van € 66,00voor € 52,80 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd Direct leverbaar
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Hoge kwaliteit ombouwset 001 met hoge capaciteit van 756 Wh frame accu...

Fatbike velglint 20 x 4 inch...

BAFANG SWXU-S  36Volt 250Watt mini-motor 265R 20 inch Zolang de voo...