Home › Onderdelen › Overige

Overige onderdelen


Hieronder vindt u de overige componenten van onze R|A|T - Holland ombouwsets en/of Prolithium elektrische fietsen. Heeft u vragen over de losse onderdelen of zoekt u een onderdeel dat niet is weergegeven neemt u dan contact met ons op.

Vind jouw dealer
Gashendel \'duimgas\' model 004

Gashendel \'duimgas\' model 004

Gashendel 'duimgas' model 004

De gashendel is een optie waarbij de trap-sensor 'overruled' wordt. Met behulp van de gashendel wordt de ondersteuning aangestuurd. Indien het gashendel niet gebruikt wordt, werkt de ombouwset weer aan de hand van de trap sensor.
De gashendel is geschikt voor de ombouwset 004 / Bafang BBS0 middenmotor indien op het kabelsysteem een aansluiting voor de gashendel aanwezig is. Is deze aansluiting niet aanwezig op uw kabelsysteem neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op: het gebruik van elektrische fietsen met een gashandel op de openbare weg is voor eigen risico. Dit soort fietsen moet worden voorzien van een kenteken/verzekering. Op de website van de rijksoverheid onder de zoekterm: 'elektrische fietsen' vindt u hier altijd de meest recente wettelijke eisen over. 

Afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel.

Gashendel \'duimgas\' model 004

Gashendel 'duimgas' model 004
Prijs € 19,50 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd 1 tot 2 werkdagen
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Prolithium Ministep One elektrische scooter (20km/h)...

36Volt 250Watt mini-motor 265R...

Spider adapter voor ombouwset 004 / Bafang BBS0 middenmotor....