Home › Onderdelen › Overige

Overige onderdelen


Hieronder vindt u de overige componenten van onze R|A|T - Holland ombouwsets en/of Prolithium elektrische fietsen. Heeft u vragen over de losse onderdelen of zoekt u een onderdeel dat niet is weergegeven neemt u dan contact met ons op.

Vind jouw dealer
Terug naar het overzicht
Spaken van uw motor

Spaken van uw motor

Aluminium velg (door ons geleverd), spaken, nippels en arbeid inspaken

De velgen zijn bij ons standaard te verkrijgen, hoog model afgerond,  in de maat 28 inch (622) en in de maten 20 inch (406) of 26 inch (559) en in de kleuren mat/zwart en alu/zilver, handig om direct uw motor te laten spaken bij ombouwset 007 (deze kit is standaard ongespaakt). Het genoemde bedrag geldt alleen voor hierbovengenoemde, uit standaard voorraad, beschikbare velgen.

De gehanteerde spaken zijn RVS 13G. Er wordt gebruikt gemaakt van dubbelwandige aluminium velgen. Hoge kwaliteit en ook geschikt voor zwaardere fietsen zoals een bakfiets of een tandem.

Het gebruik van uw eigen velg behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u maatwerk leveren in een afwijkende velgmaat of velgtype, vraag vooraf naar de voorwaarden. Indien u bij een van onze dealers uw motor wil laten inspaken vraag dan vooraf naar hun voorwaarden.

Spaken van uw motor

Aluminium velg, spaken, nippels en arbeid inspaken
van € 66,00 voor
Prijs van € 66,00voor € 52,80 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd Direct leverbaar
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Lithium High Grade 36V/18Ah slede-accu...

Elektronica set 36volt voor besturing van uw elektrische fiets met 450U LCD...

Bedieningsunit voor 800S/850C LCD display...