Home › Elektrische fietsen › Controllers en Displays › Controller en display set 36 Volt met 6sp LED display

Elektrische fietsen

Sinds 2007 produceert  RAT - Holland  elektrische fietsen onder verschillende merknamen. Wij leveren met trots deze mooie elektrische fietsen tegen een eerlijke prijs. Sinds 2019 hebben wij een nieuwe merk  premium e-bikes gelanceerd onder de naam "Van Holland".  De verschillende modellen zijn modern en hebben ieder hun eigen identiteit, ieder met hoge kwaliteit onderdelen en lithium accu's die lang mee gaan. Of u nu een elektrische vouwfiets, off road,- of een elektrische stadsfiets zoekt, wij bieden u een elektrische fiets waar u op kan vertrouwen voor lange termijn. Kijk hieronder voor de verschillende modellen elektrische fietsen of klik op onze Brochure met de collectie.
 

Vind jouw dealer
Terug naar het overzicht
Controller en display set 36 Volt met 6sp LED display

Controller en display set 36 Volt met 6sp LED display

Deze controller en display set is geschikt voor een 250Watt systeem, met een maximum voltage van 42 Volt. Deze betrouwbare en stabiele elektronica is speciaal gemaakt voor de 6 standen LED display en de V5.2 PAS sensor met LED aanduiding. De LED display geeft aan voltage indicator, ondersteunings-stand, loopfuntie en lichtschakeling. De meegeleverde P.A.S sensor werkt in combinatie met de 12-magneet schijf zeer direct waardoor er geen remhendels of schakelaars nodig zijn. Bij het stoppen met trappen slaat de motor direct af, dus geen na draaien van de motor.

Montage van de magneetschijf en P.A.S. sensor is eenvoudig. Bij deze set wordt geleverd een aansluitschema en een uitgebreide uitleg van het display.

Levering bestaat uit:
* Controller 250 Watt t.b.v. LED display met hall sensor.
*Geschikt voor 3 fasen motor
* 6 standen LED display met kabel ( lengte kabel ongeveer 180cm)
* PAS sensor V5.2
* Magneetschijf (12-magneten)
* Handleidingen

Levertijd gaarne navragen i.v.m beschikbaarheid bij een van onze dealers.

Afbeelding kan afwijken van het origineel.

Controller en display set 36 Volt met 6sp LED display

Elektronica set 36 Volt voor besturing van uw elektrische fiets met LED display
Te koop alleen via dealers Prijs € 149,00 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd Direct leverbaar
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Complete set Bafang BBS02B 500Watt midden-motor inclusief frame-accu 36V/10...

Eindkapje kettingkast BlackSwan, zwart...

Fatbike buitenband 26 x 4 inch...