Home › Ombouwsets

Ombouwset voor een elektrische fiets

Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een e-bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij een van onze dealers terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service. Kijk hier in ons fotoboek naar een aantal fietsen van klanten die sinds 2007 voorzien zijn van een ombouwset. Indien u direct en snel wil zoeken maak dan gebruik van ons snel-zoekmenu of klik op onze brochure ombouwsets. Indien u meer informatie zoekt bekijk dan ook: veel gestelde vragen.
 

Vind jouw dealer
Terug naar het overzicht
Spaken van uw motor

Spaken van uw motor

Aluminium velg (door ons geleverd), spaken, nippels en arbeid inspaken

De velgen zijn bij ons standaard te verkrijgen, hoog model afgerond,  in de maat 28 inch (622) en in de maten 20 inch (406) of 26 inch (559) en in de kleuren mat/zwart en alu/zilver, handig om direct uw motor te laten spaken bij ombouwset 007 (deze kit is standaard ongespaakt). Het genoemde bedrag geldt alleen voor hierbovengenoemde, uit standaard voorraad, beschikbare velgen.

De gehanteerde spaken zijn RVS 13G. Er wordt gebruikt gemaakt van dubbelwandige aluminium velgen. Hoge kwaliteit en ook geschikt voor zwaardere fietsen zoals een bakfiets of een tandem.

Het gebruik van uw eigen velg behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u maatwerk leveren in een afwijkende velgmaat of velgtype, vraag vooraf naar de voorwaarden. Indien u bij een van onze dealers uw motor wil laten inspaken vraag dan vooraf naar hun voorwaarden.

Spaken van uw motor

Aluminium velg, spaken, nippels en arbeid inspaken
Prijs € 75,00 Prijs incl. BTW. excl. verzending Voorraad Dit product is op voorraad Verwachte levertijd Direct leverbaar
Laatst bekeken
Andere klanten kochten ook

Rhinowalk RK19661 25L 2-in-1 fietstas en schoudertas...

Fietsstuur alumium...

Lader 24Volt met XLR stekker...