rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overzicht

Deze e-bike maakt mij blij!

De winnaar van de e-bike wedstrijd van PlugSurfing, de wereldwijd grootste community voor elektrische rijders, is nu in het bezit van een prachtige elektrische fiets: de Black Swan van R.A.T. Holland.
De winnares Liane Baltus maakte tijdens de PlugSurfing Roadtour een mooie foto van de PlugSurfing Bunny. In Utrecht spotte zij het roze konijn “waar mijn dochter en zoon erg om moesten lachen. Het lijkt wel een haas. Het liefst zouden mijn kinderen de elektrische smart mee naar huis hebben genomen”.
Liane plaatste de foto up de Facebook pagina van PlugSurfing en vele familieleden en vrienden kregen het beeld van de roze smart onder ogen. En jawel, de foto kreeg de meeste likes.
Een mooi verhaal, maar de plot is nog verrassender: de e-bike kreeg een ander baasje. Het toeval wilt dat de moeder van de winnares graag een elektrische fiets wilde hebben en dolblij was toen zij hoorde dat zij van haar dochter deze e-bike kreeg. Ook Liane was erg verheugd: “mama kan gaan fietsen!”

En het is niet zomaar een elektrische fiets. De Black Swan is een lichte fiets van hoge kwaliteit die ‘bij ons nog nooit voor problemen heeft gezorgd’, aldus de fietsenhandel ‘Stapel op fietsen’ uit Hoofddorp. De winkel beschikt over een ruim assortiment aan (elektrische) fietsen en accessoires en doet ook reparaties.

‘Stapel op fietsen’ uit Hoofddorp bracht de fiets hoogstpersoonlijk langs en zorgde ervoor dat de e-bike precies bij mevrouw Baltus paste. De zomer is nog lang niet voorbij dus mevrouw Baltus kan nog geruime tijd genieten van dit geëlektrificeerd juweeltje. Gefeliciteerd!

Tijdens de fietstocht op zoek naar oplaadpunten? Gebruik de handige PlugSurfing App.