Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

 • Willem de Vos

  30 juli 2015

  Ik heb mijn Gazelle Tour Populair laten ombouwen tot elektrische fiets bij Fietsdomein Amerongen, met een ombouwset van RAT Holland tot grote tevredenheid!
  Groet,
  Willem de Vos

 • Gé van Beenen

  15 mei 2015

  Zoals beloofd. hierbij mijn bevindingen met uw ombouwset 009, toegepast  op een Gazelle Natura met terugtraprem, een no-nonsence fiets dus. Iedere beetje handige doe-het-zelver moet in staat zijn om met deze ombouwset voor een zeer redelijke prijs zijn of haar "gewone" fiets om te bouwen tot een comfortabel elektrisch rijwiel. Als voorwaarden wil ik wel noemen enige kennis van fietsen en het bezit van het goede gereedschap plus wat improvisatie vermogen.
  Ik zal zeker niet nalaten om aan familie, vrienden en kennissen enthousiast verslag te doen van mijn ervaring in deze.
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Gé van Beenen, ing

   

 • Jeroen van der Burg

  22 april 2015

  Bedankt voor de geweldige fiets! Ik heb mijn fiets vorig jaar 22 mei gekocht en gisteren ben ik over de 10000km totaal gegaan. Ik fiets namelijk erg graag van huis naar werk, dat is Leiden - Amsterdam, en dat is 42,5km per rit dus 85km op een dag. Groeten,

  Jeroen van der Burg

 • Familie van Velzen

  2 februari 2015

  Beste medewerkers van RAT Holland,
  Wij hebben na veel zoeken en vergelijken 2 Daily drivers gekocht. Deze elektrische fietsen hebben wij gekozen vanwege de scherpe prijs en  de twee jaar garantie en de actieradius. We zijn nu ook na 2 maanden fietsen zeer content over de lage instap en de stille motor.  Ook willen we onze complimenten geven voor de dealer die ons zeer goed heeft geadviseerd. Wij zullen uw product aanbevelen.
  Familie Van Velzen.
   

 • Bram Blijdorp

  1 februari 2015

  Een e bike in de winkel kopen is makkelijk, maar er zelf een maken is veeeeel leuker.