Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

 • Kees Jaspers

  13-03-2014

  Vier jaar geleden heb ik bij R.A.T Holland twee complete ombouwsets (005) besteld. De fietsen van mij en mijn vrouw waren nog zo goed als nieuw en ik wilde ze graag Elektrisch maken. Dat was een fluitje van een cent,en we hebben er naar volle tevredenheid al heel wat kilometers mee gefietst. Ik had een nieuw onderdeel nodig,  Heb jullie gebeld en je hebt kosteloos een nieuwe afgestuurd. Geweldig wat een SERVICE. Afz. C.J. Jaspers Harlingen.             

 • P.E. Daal

  13-03-2014

  Vriendelijk dank voor de proefrit op 2 van uw E-bikes. De allernieuwste met centrale motor reed heel erg soepel en voelde ook erg degelijk aan. Wat me opviel was, hoe stil ie was! 
  Met vriendelijke groet: P.E. Daal - Leiden

 • Fam. J. van Soest

  03-02-2014

  Beste team van R.A.T., 

  Zelfs na 4 jaar een tevreden klant. Tijdens de hernieuwde kennismaking op je mooie grote nieuwe locatie was het een 'warm' welkom (-1 met oostenwind -10). Nadat de elektrische fiets was uitgeladen,omdat de koplamp het niet deed en wij dachten dat het de accu was. Na wat technische info, bleek dat de accu nog uitstekend was na 4 jaar. Op de koplamp zit een censor en gaat alleen aan als het donker is en met deze informatie ging ik 100% tevreden weer naar huis. Bedankt voor je warme service bij nul graden. 
  Gr. van Fam .J. van Soest

 • Familie Rijnders

  25-11-2013

  Onderwerp: Bijzondere waardering

  Nogmaals willen wij R.A.T Holland in bijzonder het personeel bedanken voor de manier waarop hij ons probleem heeft opgelost. Nadat R|A|T  in 2009, toen nog gevestigd in Noordwijk. onze fietsen heeft omgebouwd tot electrisch ruim 10.800km gereden zonder problemen. Helaas deze zomer een aanrijding gehad. Na de fiets mechanisch weer in orde gemaakt te hebben bleek het electr gedeelte te weigeren. Na overleg met  R|A|T kon ik de fiets in Noordwijkerhout brengen. Na 1 dag konden we de fiets weer ophalen en was compleet veranderd in een modernere versie electr gedeelte.
  Hieruit blijkt dat R.A.T Holland niet alleen elektrische fietsen en ombouwsets verkoopt maar ondanks dat onze fiets ruim 4 jaar geleden omgebouwd is toch nog deze service verleent.
  Mede gezien het bovenstaande kan ik een ieder aanraden met R.A.T.Holland zaken te doen, het is een vertrouwd adres. Wij hopen weer veel fietsplezier te hebben bij wat beter weer.

  Vriendelijke groet, Familie Rijnders, Wassenaar

 • Maurice Widdershoven en Anita de Graaff

  4-11-2013

  Beste mensen van RAT,

  Ik zou het op prijs stellen als jullie bikestore Gadet in Maastricht een pluim willen geven. Stefan Gadet heeft werkelijk een juweeltje gemaakt van onze fiets, een koga traveller. Hij heeft de fiets voorzien met de 001-PRO KIT . Aan de accu kun je zien dat het een elektrische fiets is, maar dat is het dan ook. Alle kabels zijn super weggewerkt in het frame. Jullie kunnen deze fiets zo opnemen in jullie folder! Ik hoop dat jullie bovenstaande boodschap willen overbrengen.

  Met sportieve groet, Maurice Widdershoven en Anita de Graaff