Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

 • Jacques en Lies

  20-03-2014

  Beste medewerkers, heel hartelijk dank voor de gratis toezending van de onderdelen voor de Sparta damesfiets en na enige moeite heb ik het toch weer voor elkaar gekregen. Mijn fiets rijdt weer prima en hopelijk gaat het weer jaren goed?
  Nogmaals dank en tot ziens!
  Fam. Jacques en Lies van Soest

 • Kees Jaspers

  18-03-2014

  Beste mensen van R.A.T.- Holland, ik heb het bestelde onderdeel binnen en gemonteerd alles werkt weer als voorheen. Bij deze nog hartelijk dank voor de snelle levering en ook nog kosteloos, wat een SERVICE.
  Kees Jaspers Harlingen

 • Kees Jaspers

  13-03-2014

  Vier jaar geleden heb ik bij R.A.T Holland twee complete ombouwsets (005) besteld. De fietsen van mij en mijn vrouw waren nog zo goed als nieuw en ik wilde ze graag Elektrisch maken. Dat was een fluitje van een cent,en we hebben er naar volle tevredenheid al heel wat kilometers mee gefietst. Ik had een nieuw onderdeel nodig,  Heb jullie gebeld en je hebt kosteloos een nieuwe afgestuurd. Geweldig wat een SERVICE. Afz. C.J. Jaspers Harlingen.             

 • P.E. Daal

  13-03-2014

  Vriendelijk dank voor de proefrit op 2 van uw E-bikes. De allernieuwste met centrale motor reed heel erg soepel en voelde ook erg degelijk aan. Wat me opviel was, hoe stil ie was! 
  Met vriendelijke groet: P.E. Daal - Leiden

 • Fam. J. van Soest

  03-02-2014

  Beste team van R.A.T., 

  Zelfs na 4 jaar een tevreden klant. Tijdens de hernieuwde kennismaking op je mooie grote nieuwe locatie was het een 'warm' welkom (-1 met oostenwind -10). Nadat de elektrische fiets was uitgeladen,omdat de koplamp het niet deed en wij dachten dat het de accu was. Na wat technische info, bleek dat de accu nog uitstekend was na 4 jaar. Op de koplamp zit een censor en gaat alleen aan als het donker is en met deze informatie ging ik 100% tevreden weer naar huis. Bedankt voor je warme service bij nul graden. 
  Gr. van Fam .J. van Soest