Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

 • Familie Rijnders

  25-11-2013

  Onderwerp: Bijzondere waardering

  Nogmaals willen wij R.A.T Holland in bijzonder het personeel bedanken voor de manier waarop hij ons probleem heeft opgelost. Nadat R|A|T  in 2009, toen nog gevestigd in Noordwijk. onze fietsen heeft omgebouwd tot electrisch ruim 10.800km gereden zonder problemen. Helaas deze zomer een aanrijding gehad. Na de fiets mechanisch weer in orde gemaakt te hebben bleek het electr gedeelte te weigeren. Na overleg met  R|A|T kon ik de fiets in Noordwijkerhout brengen. Na 1 dag konden we de fiets weer ophalen en was compleet veranderd in een modernere versie electr gedeelte.
  Hieruit blijkt dat R.A.T Holland niet alleen elektrische fietsen en ombouwsets verkoopt maar ondanks dat onze fiets ruim 4 jaar geleden omgebouwd is toch nog deze service verleent.
  Mede gezien het bovenstaande kan ik een ieder aanraden met R.A.T.Holland zaken te doen, het is een vertrouwd adres. Wij hopen weer veel fietsplezier te hebben bij wat beter weer.

  Vriendelijke groet, Familie Rijnders, Wassenaar

 • Maurice Widdershoven en Anita de Graaff

  4-11-2013

  Beste mensen van RAT,

  Ik zou het op prijs stellen als jullie bikestore Gadet in Maastricht een pluim willen geven. Stefan Gadet heeft werkelijk een juweeltje gemaakt van onze fiets, een koga traveller. Hij heeft de fiets voorzien met de 001-PRO KIT . Aan de accu kun je zien dat het een elektrische fiets is, maar dat is het dan ook. Alle kabels zijn super weggewerkt in het frame. Jullie kunnen deze fiets zo opnemen in jullie folder! Ik hoop dat jullie bovenstaande boodschap willen overbrengen.

  Met sportieve groet, Maurice Widdershoven en Anita de Graaff
        

 • H. Jans-Beken

  16-9-2013

  Onderwerp: gebruik ombouw set 001

  Sinds 1 jaar maak ik gebruik van de ombouwset 001 met display en 9 standen 15 amp/h. Zelf heb ik het systeem omgebouwd op mijn bestaande fiets. Er melden zich nu al mensen bij mij aan die ook zo,n set willen, deze verwijs ik wel door naar een andere dealer.
  Ik ben zeer tevreden over het gebruik van deze set met een echt krachtige tandwielmotor. Is niet geheel geruisloos. Maar je hebt dan wel power. In de lagere standen hoor je de motor nauwelijks. ik gebruik deze fiets als woon werk verkeer 40 km per dag.
  R.A.T alleen maar lof voor jullie.

  H. Jans-Beken

 • Kor van der Land

  11-9-2013

  Geachte heer, 

  Vanmorgen, tussen de buien door, mijn gemodificeerde drie wiel-ligfiets uitgeprobeerd.
  Fantastisch!!! Heb de hele wereld in kennis gesteld met “ik heb er een!!”.
  De reacties waren echter nogal verschillend:
  Die is lui geworden,
  Die heeft een uitvinder getroffen,
  Die kan eindelijk eens weg (blijven?),
  Die  hoeft nu alleen nog maar “dom te kijken”,
  tot
  Ik wil er ook een(mijn jongste zoon),
  Ik wil er ook een(mijn dochter),
  Ik wil er ook een(mijn oudste zoon),
  Ik wil er ook een(mijn echtgenote),
  Ik wil er ook een(4x de buren links),
  Ik wil er ook een(6x de buren rechts).

  U begrijpt dat ik blij ben dat er behalve op de Afsluitdijk nu ook op de A4 tussen A`dam en Utrecht 130 km/u gereden kan worden om al die jaloerse mensen voor te blijven.

  Met de groeten van een SUPER blij mannetje,
  Kor van der Land

 • J. de Ruiter

  17-6-2013

  Onderwerp: Tevreden klant

  Totdat vorige week vrijdag de fiets haar in de steek liet, wel motorgeluid maar geen aandrijving. De toenmalige leverancier (niet aangesloten bij R|A|T-holland) die hem geplaatst had verwees mij tot mijn verbazing door naar R.A.T. Holland, hij kon het niet oplossen zij hij. Bij R.A.T. waren ze al even verbaasd,omdat zij immers niet voor particulieren werken, maar omdat met daar wel inzag in wat voor vervelende positie ik was gemanoeuvreerd door leverancier ben ik toch op een voor mij zeer prettige en vriendelijke wijze geholpen.
  Ik kon dezelfde dag nog langskomen bij R.A.T. in Noordwijkerhout en is de fiets daar bij uitzondering door R.A.T. zelf gerepareerd.
  Het bleek dat de ombouwset niet op de juiste wijze was gemonteerd. Hoewel de garantieperiode voorbij was is men mij financieel naar volle tevredenheid tegemoetgekomen. De fiets rijdt weer uitstekend.
  Hulde voor R.A.T.

  J. de Ruiter, Delft