Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

 • Etienne uit Belgie

  5-4-2013

  Ik heb mijn 2 Giant Rivive fietsen omgebouwd met een Smartkit ombouwset met een frame batterij, het was eerst even schrikken als ik de doos open deed, de vraag was waar moet ik dat allemaal plaatsen eerst alles eens goed bekeken waar en hoe, maar ik heb toch voor alles een plaats gevonden, had ik het geweten was het al vroeger gebeurd, het systeem werkt uitstekend, ik en mijn vrouw kunnen nu weer de heuvels op met onze Giant Rivive fietsen wat vroeger niet zo simpel was omdat die fietsen daar niet voor gemaakt zijn, de samenwerking met R.A.T was uitstekend en verliep geel vlot dank daarvoor. Je moet wel iets van fietsen kennen om zo'n ombouwset te plaatsen, alsook goed fiets materiaal hebben.
  Het bericht is naar u verzonden door Portier Etienne uit Belgi

 • Ursula v.d. Bent

  26-3-2013

  Geachte heren,

  De Gazelle Medeo is van een SUPER ombouwset voorzien. Dit is pas fietsen op een E-bike,geweldig zo makkelijk! De voorlichting/advies:cijfer 10.
  klantvriendelijkheid:cijfer 10
  Bedankt heren!

  Ursula v.d.Bent 

 • Bert Jacobs

  1-2-2013

  Beste mensen,
   
  Inmiddels heb ik mijn 005 set gemonteerd op mijn Gazelle Medeo met 24 versnellingen en ben zeer tevreden.
  Ik ervaar de ondersteuning beter als de ook in mijn bezit zijnde Sparta e-motion C2.
  De ondersteuning pakt sneller op en is krachtiger.De gebruiksaanwijzing van de remswitches was zeer duidelijk.
  Volgende week ga ik de volgende 005 set voor mijn vrouw bestelling.
  Hartelijk bedankt voor de goede levering.
   
  Met vriendelijke groet, Bert Jacobs

 • R. Bergema

  12-10-2012

  De zadelpenset 010 aangeschaft voor mijn Gazelle Airglider wat niet een standaardfiets is met de afgeveerde achterbrug. De set past prachtig en lijkt gemaakt voor deze fiets. De bagagedrager moest iets ingekort maar deze sluit nu naadloos aan met de batterijhouder. Verder rijdt het nu geweldig, de motor helpt goed mee tijdens de harde westenwind, die ik schijnbaar altijd tegen heb.
  Verder nog een compliment voor de service die ik nodig had na het kwijtraken van een vitaal onderdeeltje.
  R. Bergema

 • E. van den Berg

  1-10-2012

  Beste dames en heren,

  Mijn speciale wens was om twee standaard fietsen en twee vouwfietsen van elektrische ondersteuning te voorzien.
  Omdat batterijen duur zijn wilde ik maar twee batterijen, die ik zowel op de standaardfietsen als op de vouwfietsen kan gebruiken. Om dit te kunnen realiseren heb ik twee 001 Endurance PRO KIT 36V/15Ah LiFePo4 met 9 standen LCD ombouwsets met batterijen en twee dezelfde ombouwsets zonder batterijen aangeschaft die via Steenvoorden Tweewielers uit Noordwijk zijn geleverd. Het ombouwen van de fietsen heb ik zelf gedaan met hele goede ondersteuning van Steenvoorden Tweewielers. Wij hebben nu op alle fietsen meer dan duizend kilometer op de teller en zijn heel erg tevreden met het resultaat. Ik kan iedereen die zelf nog een goede fiets heeft en wil ombouwen R-A-T aanraden. Bijgesloten vindt u foto's van de omgebouwde fietsen. Wij willen de medewerkers van R-A-T en van Steenvoorden Tweewielers bedanken voor hun advies en hulp.

  Vriendelijke groet, E. van den Berg