Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... >

 • R. Bergema

  12-10-2012

  De zadelpenset 010 aangeschaft voor mijn Gazelle Airglider wat niet een standaardfiets is met de afgeveerde achterbrug. De set past prachtig en lijkt gemaakt voor deze fiets. De bagagedrager moest iets ingekort maar deze sluit nu naadloos aan met de batterijhouder. Verder rijdt het nu geweldig, de motor helpt goed mee tijdens de harde westenwind, die ik schijnbaar altijd tegen heb.
  Verder nog een compliment voor de service die ik nodig had na het kwijtraken van een vitaal onderdeeltje.
  R. Bergema

 • E. van den Berg

  1-10-2012

  Beste dames en heren,

  Mijn speciale wens was om twee standaard fietsen en twee vouwfietsen van elektrische ondersteuning te voorzien.
  Omdat batterijen duur zijn wilde ik maar twee batterijen, die ik zowel op de standaardfietsen als op de vouwfietsen kan gebruiken. Om dit te kunnen realiseren heb ik twee 001 Endurance PRO KIT 36V/15Ah LiFePo4 met 9 standen LCD ombouwsets met batterijen en twee dezelfde ombouwsets zonder batterijen aangeschaft die via Steenvoorden Tweewielers uit Noordwijk zijn geleverd. Het ombouwen van de fietsen heb ik zelf gedaan met hele goede ondersteuning van Steenvoorden Tweewielers. Wij hebben nu op alle fietsen meer dan duizend kilometer op de teller en zijn heel erg tevreden met het resultaat. Ik kan iedereen die zelf nog een goede fiets heeft en wil ombouwen R-A-T aanraden. Bijgesloten vindt u foto's van de omgebouwde fietsen. Wij willen de medewerkers van R-A-T en van Steenvoorden Tweewielers bedanken voor hun advies en hulp.

  Vriendelijke groet, E. van den Berg
    

 • B. van Brussel

  6-9-2012

  Jullie waarschuwen voor het verschil tussen LiPo en LiFePo4, waarvoor heel veel dank, want ik had meerdere aanbieders op het oog, die vrolijk 1500 laadcycles opgeven voor een LiPo. Navragen bij hun per mail heeft me nog geen antwoorden opgeleverd, maar googelen en de wiki vertelt dat jullie er 100% gelijk in hebben. Nogmaals dank: dus ik wil graag met jullie in zee.

  Groeten, B. van Brussel.

 • R. Keppel

  3-9-2012

  Beste RAT Holland,

  De elektrische Harley is klaar! Bedankt voor je hulp. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, het overtreft mijn verwachtingen. Ik denk dat dit een van de mooiste elektrische fietsen ooit is geworden. De elektrische installatie past perfect bij dit model en Timo heeft de kabels keurig weggewerkt. Helaas lukt het me niet om langs te komen en 'm te laten zien, hij is te groot om in een personenauto te vervoeren, ik moet een busje huren om hem op te halen. Hartelijke groet,
  R.  Keppel

 • F.J. Serne

  27-7-2012

  Mijne heren/dames,

  Deze set voldoet uitstekend! Ik heb er al 1000 km probleemloos mee gereden.?Nu wil ik ook die van mijn vrouw en broer ombouwen.?Kan ik nog 2 set extra bestellen?

  Met vriendelijke groeten,? ir. F.J. Sern