Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... >

 • Jan Wessels

  14-5-2012
   
  De-Rih-fiets rijdt als een speer en ik haal bijna 30 km/hr!. De motor hoor je bijna niet, behalve als ik te lang de trappers stil hou en daarna weer 'gas geef'. Dan geeft het motortje soms een kreunend geluid. Al veel bewonderaars gehad en mijn zeer kritische zwager was erg onder de indruk van de mooie afwerking. Hij heeft vorig jaar een nieuwe Gazelle gekocht; mijn schoonzus heeft net als mijn fietsmaatje ook een Sparta-Ion en de jaren beginnen bij hem ook te tellen :-)
  Omdat fotografie mijn hobby is heb ik natuurlijk wat plaatjes geschoten van de 'nieuwe E-bike'. De achtergrond van de grote foto wil ik nog vervangen door een plaatje van de Waddenzee, bij ons achter de dijk. Die hou je nog tegoed. Ik heb de foto ook in een grotere resolutie.

  Hartelijke groeten, Jan Wessels

 • Henk

  8-5-2012
   
  Beide fietsen werken prima en wil je nog bedanken voor de service 

  Met vriendelijke groet, Henk

 • Anneke en Robert

  1-5-2012

  Het is heerlijk om weer even in Holland te fietsen! Reuze bedankt voor het geweldige aanbod.
  Hieronder zijn een paar foto's van fietstochten in Australië. Als we terug zijn, zullen we een paar meer spectaculaire foto's maken en
  opsturen.
  Hartelijke groeten van Anneke & Robert

     

 • Leo Uyterlinde

  29-2-2012

  Onderwerp: elektrische set 

  Enige weken geleden heb ik mijn fiets laten voorzien van een elektrische set van R-A-T Holland. Mijn ervaringen zijn zeer positief.
  Ze namen ruim de tijd om te komen tot een pasklare oplossing voor mijn specifieke wensen en zij sleutelde het netjes in elkaar. De service is prima, want kleine onvolkomenheden en zelfs een schade als gevolg van transport op de fietsdrager werden probleemloos en snel verholpen. Ik kan iedereen aanbevelen met R-A-T Holland in zee te gaan, bedankt!

  Leo Uyterlinde

 • Sierick

  23-02-2012

  Graag wil ik vertellen dat de ombouw van m'n vrouw haar fiets een jaar geleden prima te doen is ,de set werkt prima .Zeker gezien het fijt dat m'n vrouw etalage benen heeft dus vermindering van kracht ,voldoet de ë-bike prima. Daar voor mensen van R.A.T bedankt.
  PS ik heb nu een tweede set besteld.

  Sierick