Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... >

 • Boekhour

  06-01-2012

  Onderwerp: 005 set
   
  Mijn Koga Terraliner is door Cyclestation in Ravenstein "geëlektrificeerd" m.b.v een R.A.T 005 set. Ik ben uitermate tevreden over de afwerking van de set, zeker in vergelijking met af-fabriek electrische fietsen die wij hier in de fietsenstalling hebben staan. Dit doet er absoluut niet voor onder. Sterker nog, collega's van mij vinden de fiets "mooier". Het oudbollige imago, wat soms helaas nog kleeft aan electrische fietsen, is zeker niet van toepassing.
  Functioneel gezien is de fiets ook compleet: krachtige ondersteuning, prettige bediening en een lange batterijduur. Full power is bijna 50km goed mogelijk, halve kracht ga je je zo over de 65km. Samen met de 1500 keer herlaadbaarheid van de Lifepo4 batterij (5 jaar levensduur) betekent dit meer dan 75000km bereik... Vanuit economisch hoogpunt is het ook aantrekkelijk om een al kwalitatief goede fiets, zoals mijn Koga Terraliner, om te bouwen. Als je dezelfde kwaliteit wil halen met een kant en klare fiets betaal je meer dan het dubbele. Wat mij ook is opgevallen, is dat veel af-fabriek fietsen zwaar zijn (>25kg). De omgebouwde Koga komt net aan de 20kg.
  Kortom, beslist de moeite waard deze ombouw en ook voor woon-werk verkeer zeer goed bruikbaar.
   
  Boekhour 

 • Hans van Leeuwen

  15-11-2011

  Onderwerp: ombouwen

  Altijd de discussie: fietsen wel of niet mee op vakantie. Daar zijn we nu van af. We hebben onze 3 jaar oude Koga's, type roadspeed, door R.A.T laten ombouwen. Motor in het achterwiel en een bidonbatterij in de fietstas. Eigenlijk zie je nog niet eens dat ze nu elektrisch zijn en het gaat als de brandweer!! Vanaf nu nemen we dus gemakkelijk een berg of een heuvel in Frankrijk of Italië.
  Overigens prima vaklui bij RAT Holland. Veel kennis van zaken en leveranciers van goede spullen en net werk.
  We kunnen ze onvoorwaardelijk aanbevelen!

  Hans van Leeuwen 

 • Ger Koper

  31-10-2011

  Beste mensen

  Nadat ik eind augustus de (goedkoopste) ombouwset heb gekocht en vervolgens heb gemonteerd op mijn Sparta Pallas uit 2004 rijd ik elke
  week drie tot vier keer op en neer tussen Leiden en Delft. Op beide lokaties wordt de (lood)akku weer opgeladen. De zo gebouwde pedelec voldoet prima bij alle weersomstandigheden! Een klein nadeel ondervond ik zelf bij het "snel" fietsen: tranende ogen en lopende neus. Ik gebruik nu een veiligheidsbril over mijn gewone bril heen die aan de zijkanten redelijk maar niet volledig afsluit en tot zover zijn de ervaringen zeer positief: geen tranen en loopneus meer!

  De medewerkers van R-A-T dank ik voor de prettige afhandeling van de aankoop zowel als voor het geleverde advies. Het ombouwen van een Pallas vereist wat aanpassingen: een velgrem (V-brake) moet worden geplaatst en de trapopnemer moet met aan de kettingkast worden gemonteerd. Verder zijn de accu's vastgeklemd op de bagagedrager, zodat deze niet meer "stuiteren" tijdens het rijden. De adviezen van R-A-T waren hierbij waardevol.

  Met vriendelijke groet,
  Ger Koper

 • E. de Wit

  29-9- 2011

  Bij deze wil ik R.A.T.Holland bedanken voor een zeer goed product,en ook meedelen dat de set redelijk makkelijk is te installeren op een gebruikte fiets en dat de levering supersnel is.Tevens wil ik zeggen dat de 24 volt uitvoering echt niet onder doet voor de 36 volt uitvoering.

  vr.gr. E de Wit

 • Jan Lijster

  28-9- 2011

  Allereerst moet ik mijn lof uitspreken voor de geweldige service die ik heb gekregen bij R.A.T. holland in Noordwijkerhout en dat alles telefonisch. geweldig!!!!!  Dus beste mensen kopen zonder risico bij R.A.T. holland.
   
  groetjes Jan Lijster uit Limburg.