Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >

 • Familie van Velzen

  2 februari 2015

  Beste medewerkers van RAT Holland,
  Wij hebben na veel zoeken en vergelijken 2 Daily drivers gekocht. Deze elektrische fietsen hebben wij gekozen vanwege de scherpe prijs en  de twee jaar garantie en de actieradius. We zijn nu ook na 2 maanden fietsen zeer content over de lage instap en de stille motor.  Ook willen we onze complimenten geven voor de dealer die ons zeer goed heeft geadviseerd. Wij zullen uw product aanbevelen.
  Familie Van Velzen.
   

 • Bram Blijdorp

  1 februari 2015

  Een e bike in de winkel kopen is makkelijk, maar er zelf een maken is veeeeel leuker.

 • P.Oosterloo

  22 augustus 2014

  Wij hebben onze Koga’s rondonneurs met een R|A|T systeem type 001 36 volt 15,5 Ah 550 W ,om laten bouwen . Wij hebben in juni een tocht gemaakt van Schagen ,Hamburg,Praag,Schagen totaal 2825 km . DE fiets en R|A|T heeft ons met name in het Tjechische gebergte geweldig geholpen en we zijn uitermate tevreden . Mijn vraag is echter kunt u mij informeren hoe de ondersteuning geprogrammeerd is ? Ik zou graag willen weten welke snelheid bij welke stand van het systeem past . graag uw reactie en alvast bedankt voor uw service. en wens u een prettig weekend .

  Met vriendelijke groeten , P.Oosterloo
   

 • Familie Wolters

  30 juni 2014

  Beste mensen,
  Ik heb de fiets van mijn vrouw met een ombouwset 004 middenmotor van jullie omgebouwd. Ik ben geholpen door Reijneveld tweewielers in Moerkappelle. De fiets is getest in Frankrijk en in Spanje. We willen jullie graag laten weten dat wij meer dan tevreden zijn. Werkelijk alles doet het. Het leek ons leuk om wat foto's naar jullie te sturen.
  Hartelijke groeten, 

  Familie Wolters

 • Gerie Vriend

  6-5-2014

  Hallo firma R.A.T. Holland even een berichtje van ons. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe Blackswan fietsen en ik kan het iedereen aanraden om deze fietsen aan te schaffen. Collega s op mijn werk heb ik al aangesproken; als ze een nieuwe e-fiets willen aanschaffen, dan zeker voor een R.A.T. e-fiets moeten gaan. Twee weken terug heeft al iemand van de afdeling een R.A.T fiets gekocht bij een dealer in wognum en ze is zeer tevreden. Zeff woon ik in Enkhuizen en is het 22km heen en 22km terug fietsen naar mijn werk in Wognum, maar de afstand is nu een peuleschil. .................. Echt een super aankoop bedankt voor de geweldige fietsen.......Hartelijke Groet 

  Gerie Vriend Enkhuizen