Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

 • H.A. Coolen

  15-9- 2011

  Beste R.A.T -Holland,
   
  Accu is retour ontvangen ,en is gerepareerd door R.A.T Holland. Hartelijk dank hier voor, en de zeer snelle super service van jullie.
  We zijn uiterst tevreden over de afhandeling, en dat mag vermeld worden.
   
  M vr gr H.A. Coolen

 • Frances Dekker

  29 augustus 2011

  Hallo mensen van Rat holland,

  Zaterdag had ik een budget startset besteld, donderdag in huis en vrijdag zat ie op mijn fiets. Het was hier en daar wel even puzzelen, maar eigenlijk prima zelf te doen. Ik vind het een erg complete set, keurig verzorgd met een professioneel uiterlijk. Kortom ik ben erg tevreden en zit lachend op mijn fiets.

  met vriendelijke groet, Frances Dekker

 • R.A.T Holland

  5 juli  2011

   Wij, R.A.T Holland,  willen Menno en Lianne bedanken voor de doos chocolaatjes en hun aardige kaart , dit waarderen we enorm !

 • Jan Rovers

  10 juni  2011

  Hiermee wil ik mijn tevredenheid uitspreken over de budget opbouwset van r-a-t .
  Ik heb de fiets nu 3 weken in mijn bezit en ben er zeer tevreden mee,de accu is wel loeizwaar maar daar merk je niet veel van als je aan het fietsen bent. Ook ben ik erg tevreden over de manier waarop cyclestation in Ravenstein de fiets omgebouwd heeft,ik heb een tijdje moeten wachten op het set in verband met de grote drukte wat bestellingen betreft maar het is de moeite waard.....kortom voor twijfelaars ,het is een echte aanrader....ik moet nu stoppen met complimenten geven,ik ga nu heerlijk fietsen.

  Goeten Jan Rovers

 • C. van der Krogt

  25  mei  2011

  proLithium " Black Swan"  elektrische fiets

  Ik heb deze fiets op 21 mei 2011 opgehaald. Ik ben er helemaal hotel de botel van !!! Hij is zwaarder dan een gewone fiets maar trapt ook zonder trapondersteuning lekker licht en geeft mij het gevoel dat ik een betrouwbare fiets onder mij heb zitten die mij nooit in de steek laat. Hij waait tenminste ook niet om bij het minste of geringste en doordat de banden iets breder zijn voel ik mij ook niet onzeker op grind. De bediening is kinderlijk makkelijk en de trapondersteuning lijkt speciaal voor mijn wensen gemaakt te zijn. Niet teveel en niet te weinig.Ik wil nooit meer een "gewone" fiets. Ik ben er gewoon geweldig blij mee en kan de fiets iedereen aanraden.
   
  C. van der Krogt