Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

 • R.A.T Holland

  5 juli  2011

   Wij, R.A.T Holland,  willen Menno en Lianne bedanken voor de doos chocolaatjes en hun aardige kaart , dit waarderen we enorm !

 • Jan Rovers

  10 juni  2011

  Hiermee wil ik mijn tevredenheid uitspreken over de budget opbouwset van r-a-t .
  Ik heb de fiets nu 3 weken in mijn bezit en ben er zeer tevreden mee,de accu is wel loeizwaar maar daar merk je niet veel van als je aan het fietsen bent. Ook ben ik erg tevreden over de manier waarop cyclestation in Ravenstein de fiets omgebouwd heeft,ik heb een tijdje moeten wachten op het set in verband met de grote drukte wat bestellingen betreft maar het is de moeite waard.....kortom voor twijfelaars ,het is een echte aanrader....ik moet nu stoppen met complimenten geven,ik ga nu heerlijk fietsen.

  Goeten Jan Rovers

 • C. van der Krogt

  25  mei  2011

  proLithium " Black Swan"  elektrische fiets

  Ik heb deze fiets op 21 mei 2011 opgehaald. Ik ben er helemaal hotel de botel van !!! Hij is zwaarder dan een gewone fiets maar trapt ook zonder trapondersteuning lekker licht en geeft mij het gevoel dat ik een betrouwbare fiets onder mij heb zitten die mij nooit in de steek laat. Hij waait tenminste ook niet om bij het minste of geringste en doordat de banden iets breder zijn voel ik mij ook niet onzeker op grind. De bediening is kinderlijk makkelijk en de trapondersteuning lijkt speciaal voor mijn wensen gemaakt te zijn. Niet teveel en niet te weinig.Ik wil nooit meer een "gewone" fiets. Ik ben er gewoon geweldig blij mee en kan de fiets iedereen aanraden.
   
  C. van der Krogt

 • Robbert

  2 mei  2011

  Beste R-A-T Holland

  Het skateboard heb ik van de week getest en hij rijdt fantastisch. Ongelooflijk veel trekkracht en een hogere snelheid dan voorheen, ongeveer 30% meer power schat ik met de LifePo4 batterijpack . En ik heb ook de “Displayer” ingebouwd met een schakelaar ertussen anders blijft hij permanent branden. Heuveltje op gaat met het grootste gemak en de topsnelheid ligt rond de 32km/u maar ik ga het nog eens exact meten met een GPS erbij. Ik ben erg tevreden over deze 36V16AH batterypack en ik wil je nog bedanken voor de inbouw van de batterij en voor de batterij indicator. Het ding lijkt niet leeg te willen en ik heb gisteren echt ver gereden ! Bedankt, wie weet kom ik nog wel eens langs voor een fiets.

  Gr. van Robbert uit Nieuw Vennep

 • Ed de Zwaan

  29  April 2011

  In januari 2011 heb ik inlichtingen aan Erik gevraagd over het ombouwen van mijn fiets (Puch Country 300) Na een zeer prettig en informatief gesprek over de set en mijn wensen. Ik ben ruim 110 kg en ik wil een hondenkar met hond (samen 25 kg)_ trekken, waar bij ook nog een fiets vakantie in zuid Limburg op het programma staat. Tesamen moet de set een gewicht van 135 kg aan kunnen met een redelijk bereik. Op aan raden van Erik heb ik de 005 set laten inbouwen. Nu na zo'n kleine 400 km gefietst te hebben waarvan met de hondenkar een kleine 150 km. kom ik op een gemiddelde actieradius van 65 km, waarbij ik de ondersteuning ook vaak in de hoogste stand heb staan. Heel hartelijk dank voor de prettige manier van begeleiding in de aanschaf van de ombouwset.
  Groeten Ed de Zwaan