Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

 • Jos Hoogenboom

  2 maart  2011 

  Dag R.A.T Holland,

  Vorige week heb ik een ombouwset bij jullie gekocht. Ik heb het motortje op de eigen velg van de fiets gezet (en dus helemaal opnieuw gespaakt!) en de fiets rijdt geweldig (ik heb nu wel een nieuwe velg over!). Natuurlijk heb ik 'm een dag geleend naar mijn werk en nu ben ik verkocht. ik wil er ook een!.

  Met vriendelijke groet,
  Jos Hoogenboom.

 • Rinus Bierbooms

  17 januari 2011

  Beste R-A-T Holland,

  Zojuist snorfiets voorbij gefietst. Werkt perfect!
  Tip: ik zou als accessoire een kammetje bijleveren, de wind giert zo om je hoofd dat je wel met een heel erg wilde haardos weer afstapt.

  Met vriendelijke groet,
  Rinus Bierbooms

 • Frits Meijer

  17 januari 2011

  Beste R-A-T Holland,

  De 2 ombouwsets 011 die ik begin jan. bij jullie kocht zijn gemonteerd en de fietsen gaan echt geweldig. Wat een verschil, hadden dit veel eerder moeten doen.
   
  Met vriendelijke groet, Frits Meijer

 • W.J. Huijsmans

  7 december  2010

  Ik heb al een aardig eindje weggefietst en dat gaat uitstekend! De fiets voelt professioneel en betrouwbaar aan. Alles werkt perfect en die handremschakelaars zijn zeer welkom bij vooral de gladheid van de afgelopen dagen. Het is nl. zó dat als je dan voorzichtig een haakse bocht wilt maken bij licht knijpen direct de stroom wordt uitgeschakeld; zelfs stand 1 kan dan al teveel push op je voorwiel geven. Overigens weet ik nog niet welke snelheden bij de 6 standen horen en waarom er dan óók nog een 6 km/h stand is maar daar zal ik nog wel achter komen. Ik wil R.A.T.-Holland en in het bijzonder ú complimenteren voor kwaliteit en uitstekende service. Veel succes en ik hoop nog een keer een ombouwset voor mijn vrouw te mogen bestellen.

  W.J. Huijsmans

 • Corinne van Rooijen

  23  november  2010

  Allereerst wil ik je complimenteren met ombouwen van mijn fiets, ik ben zeeeeeeer tevreden. Mijn fiets fietst heerlijk en ik heb nu totaal geen moeite meer met het winterse weer. De accu gaat er nu ook iets makkelijker uit en ik rijdt ruim 50 kilometer met een volle accu op de hoogste stand dus alles prima.

  Groetjes Corinne van Rooijen