Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

 • Marco

  25 augustus 2010

  Onderwerp: Een tevreden klant.

  Sindskort heb ik mijn fiets laten ombouwen. De fiets rijd lekker hij heeft een goeie trap-ondersteuning.
  Het bestellen van het product ging allemaal vrij snel. Ik had een afspraak gemaakt om mijn fiets te laten ophalen, om deze om te laten bouwen. De fiets werd netjes thuis opgehaald en de volgende dag was hij weer terug en omgebouwd. De service is ook erg goed, ik kan het iedereen aan bevelen om bij R.A.T-Holland zijn fiets te laten ombouwen.

  Marco uit Alphen a/d Rijn

 • Ron Philippo

  25 augustus 2010 

  Onderwerp: budget ombouwset

  Zes weken geleden een budget ombouwset bij jullie gekocht. Ondertussen hiermee al zo,n 700 probleemloze kilometers mee gefietst.
  In één woord, geweldig. Een fietstripje van 50 km draai ik mijn hand niet meer voor om. Ik wilde jullie dan ook hartelijk bedanken. Eindelijk weer een zaak zoals vroeger. Waar met je mee wordt gedacht, service verlenen als vanzelfsprekend wordt gezien. Bij het afhalen van een reservezekering werd er notabene en passant even een slingertje uit het wiel gehaald. Binnenkort kom ik nog een set voor mijn vrouw halen (ze kan me niet meer bijhouden).
   
   Ron Philippo. Haarlem

 • Pieter Kraayenoord

  24 augustus 2010

  Twee jaar geleden is mijn fiets,een verzwaarde herenfiets omgebouwd met een ombouwset. Na wat aanpassingen, voor deze fiets noodzakelijk, heb ik veel plezier beleefd aan het fietsen. Wat anders niet meer had gekund ,door fysieke omstandigheden was ik anders tot de auto veroordeeld gebleven voor mijn vervoer. Ik kreeg een goede service, persoonlijk contact ,met veel geduld en inzicht werden de aanpassingen speciaal voor mijn fiets gedaan. Nog steeds wordt er naar de fietsomstandigheden geinformeerd,hoe houdt het zich,moet er wat verbeterd worden enz.? Persoonlijker service heb ik nog niet meegemaakt bij een bedrijf dan deze. Zeer bedankt,  Erik!

  Pieter Kraayenoord

 • Toine

  17 juli 2010

  De ombouwset zit er op ! Alles werkt perfect. en mijn vrouw is er erg blij mee !

  m.vr. gr Toine

 • Willem Spekman

  12 juli 2010

  Ik heb beide fietsen voorzien van de ombouwset, die zaterdag ochtend al bij ons geleverd werd (klasse). Ik heb de pas sensor op een rvs plaat moeten bevestigen, welke op achter het kettingwiel op het frame van de fietsen zit ter bevestiging van de kettingkast. Hiervoor moesten er per fiets 2 gaten geboord worden in de rvs plaat. De sensor zit nu aan de bovenkant van een driehoek in het frame en zit daar op een uniek veilige plaats. De ketting zit bij onze fietsen aan de rechterkant en de pijltjes op de sensorplaat komen daar niet mee overeen. Ik heb de sensorplaat om moeten draaien. Na de montage proef gaan fietsen en ik ben erg tevreden over de trapondersteuning.

  m.vr.gr. Willem Spekman