Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

 • Pieter Kraayenoord

  24 augustus 2010

  Twee jaar geleden is mijn fiets,een verzwaarde herenfiets omgebouwd met een ombouwset. Na wat aanpassingen, voor deze fiets noodzakelijk, heb ik veel plezier beleefd aan het fietsen. Wat anders niet meer had gekund ,door fysieke omstandigheden was ik anders tot de auto veroordeeld gebleven voor mijn vervoer. Ik kreeg een goede service, persoonlijk contact ,met veel geduld en inzicht werden de aanpassingen speciaal voor mijn fiets gedaan. Nog steeds wordt er naar de fietsomstandigheden geinformeerd,hoe houdt het zich,moet er wat verbeterd worden enz.? Persoonlijker service heb ik nog niet meegemaakt bij een bedrijf dan deze. Zeer bedankt,  Erik!

  Pieter Kraayenoord

 • Toine

  17 juli 2010

  De ombouwset zit er op ! Alles werkt perfect. en mijn vrouw is er erg blij mee !

  m.vr. gr Toine

 • Willem Spekman

  12 juli 2010

  Ik heb beide fietsen voorzien van de ombouwset, die zaterdag ochtend al bij ons geleverd werd (klasse). Ik heb de pas sensor op een rvs plaat moeten bevestigen, welke op achter het kettingwiel op het frame van de fietsen zit ter bevestiging van de kettingkast. Hiervoor moesten er per fiets 2 gaten geboord worden in de rvs plaat. De sensor zit nu aan de bovenkant van een driehoek in het frame en zit daar op een uniek veilige plaats. De ketting zit bij onze fietsen aan de rechterkant en de pijltjes op de sensorplaat komen daar niet mee overeen. Ik heb de sensorplaat om moeten draaien. Na de montage proef gaan fietsen en ik ben erg tevreden over de trapondersteuning.

  m.vr.gr. Willem Spekman

 • Menno en Hans

  1 juli 2010

  Even een mailtje om te zeggen dat de fiets onwijs lekker rijdt. Ik ben er heel blij mee, al meerdere keren naar me werk op de fiets geweest
  en ook ander ritjes. Het meest zet ik hem op de 2 snelheid en bijna in de hoogste versnelling. Echt super en bedankt nog. Zien elkaar nog wel eens voor nieuwe accu bijvoorbeeld. Ga zo door en succes met je bedrijf.

  groeten Menno en Hans

 • Michel

  7 mei 2010

  Deze had ik je nog beloofd! Fiets rijdt als een trein! Op een volle accu meer dan 100km! Hoeveel vermogen had dit setje nu precies nominaal?

  Groeten Michel