Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 • Bram de Haan

  3 april 2010

  Bedankt voor je snelle reactie. Ik ben er vrijwel zeker van dat ik spoedig wil over gaan op deze lithium batterijen.
  * Is het zo dat ik wel van te voren kan merken dat batterij zichzelf gaat afsluiten wanneer ie bijna helemaal ontladen is?
  * En is het zo dat ik uit een 24v50Ampuur Lithium meer energie zal halen dan uit een 24V50ampuur AGM lood Batterij, en zo ja hoeveel meer ongeveer?
  Ik ben verder benieuwd naar de prijzen. Zoals gezegd zal ik een keuze moeten maken ofwel gelijk een grote pack aan te schaffen of eerst een kleine pack die ik tot aan het najaar met m'n huidige loodbatterij zal gebruiken. Ik vind het mede een moeilijke keuze omdat ik dus niet exact weet hoe die lithium presteert en of ik aan 24v50AH genoeg zal hebben, of wellicht een 24V60AH nodig zal hebben. Met m'n huidige 24v50AH loodbatterij kom ik eigenlijk net al 20procent te kort, maar mogelijk zal dat met die lithium niet het geval zijn? Wacht je prijzen af. Fijn dat jullie alles kunnen leveren!!

  vriendelijke groet, Bram de Haan

 • Kees van der Woude

  1 februari 2010

  De batterij zit weer op m'n fiets. De lader even aangesloten tot het groene ledje. Prima lijkt me, ik wacht alleen nog even tot de wegen wat droger zijn, tot die tijd maar op de gewone fiets. Bedankt voor de klus en het beste met de zaken!

  Vriendelijke groeten,  Kees van der Woude