rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overzicht

Ombouwset voor trein Vorm & Decor

Zoals al in de naam besloten ligt, houdt Vorm & Decor zich ook bezig met vormgevende aspecten, zoals o.a. het maken van thematische of decormatige interieurs, en het inrichten van tentoonstellingen, voor musea, themaparken en dierentuinen. In veel gevallen wordt hierbij ook het ontwerp door ons verzorgd.
Onder "Vorm", verstaan wij ook het maken van beelden en objecten, die men niet direkt "Decor", zou noemen. Uiteraard is er wel altijd sprake van een decormatige benadering: vrijwel alles wat door ons ontworpen en/of gemaakt wordt, heeft een theatraal karakter.
Onze directie wordt gevoerd door Bert Determann en Martin Determann. We mogen ons het grootste Nederlandse decoratelier noemen, dat gespecialiseerd is in met name "reizende" decors. Het atelier is aan de Pelgrimsstraat 5C te Rotterdam en is ruim 2000 m2 groot.
De produktie omvat rond de 50 decors per jaar, waarbij er aan vier tot zeven decors in verschillende stadia tegelijk wordt gewerkt. Deze werkzaamheden beslaan ongeveer 65% van het totale werk.  http://www.vorm-decor.nl