rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Search
Close this search box.

Over ons

Jan Rovers

10 juni  2011

Hiermee wil ik mijn tevredenheid uitspreken over de budget opbouwset van r-a-t .
Ik heb de fiets nu 3 weken in mijn bezit en ben er zeer tevreden mee,de accu is wel loeizwaar maar daar merk je niet veel van als je aan het fietsen bent. Ook ben ik erg tevreden over de manier waarop cyclestation in Ravenstein de fiets omgebouwd heeft,ik heb een tijdje moeten wachten op het set in verband met de grote drukte wat bestellingen betreft maar het is de moeite waard…..kortom voor twijfelaars ,het is een echte aanrader….ik moet nu stoppen met complimenten geven,ik ga nu heerlijk fietsen.

Goeten Jan Rovers

C. van der Krogt

25  mei  2011

proLithium " Black Swan"  elektrische fiets

Ik heb deze fiets op 21 mei 2011 opgehaald. Ik ben er helemaal hotel de botel van !!! Hij is zwaarder dan een gewone fiets maar trapt ook zonder trapondersteuning lekker licht en geeft mij het gevoel dat ik een betrouwbare fiets onder mij heb zitten die mij nooit in de steek laat. Hij waait tenminste ook niet om bij het minste of geringste en doordat de banden iets breder zijn voel ik mij ook niet onzeker op grind. De bediening is kinderlijk makkelijk en de trapondersteuning lijkt speciaal voor mijn wensen gemaakt te zijn. Niet teveel en niet te weinig.Ik wil nooit meer een "gewone" fiets. Ik ben er gewoon geweldig blij mee en kan de fiets iedereen aanraden.
 
C. van der Krogt

Robbert

2 mei  2011

Beste R-A-T Holland

Het skateboard heb ik van de week getest en hij rijdt fantastisch. Ongelooflijk veel trekkracht en een hogere snelheid dan voorheen, ongeveer 30% meer power schat ik met de LifePo4 batterijpack . En ik heb ook de “Displayer” ingebouwd met een schakelaar ertussen anders blijft hij permanent branden. Heuveltje op gaat met het grootste gemak en de topsnelheid ligt rond de 32km/u maar ik ga het nog eens exact meten met een GPS erbij. Ik ben erg tevreden over deze 36V16AH batterypack en ik wil je nog bedanken voor de inbouw van de batterij en voor de batterij indicator. Het ding lijkt niet leeg te willen en ik heb gisteren echt ver gereden ! Bedankt, wie weet kom ik nog wel eens langs voor een fiets.

Gr. van Robbert uit Nieuw Vennep

Ed de Zwaan

29  April 2011

In januari 2011 heb ik inlichtingen aan Erik gevraagd over het ombouwen van mijn fiets (Puch Country 300) Na een zeer prettig en informatief gesprek over de set en mijn wensen. Ik ben ruim 110 kg en ik wil een hondenkar met hond (samen 25 kg)_ trekken, waar bij ook nog een fiets vakantie in zuid Limburg op het programma staat. Tesamen moet de set een gewicht van 135 kg aan kunnen met een redelijk bereik. Op aan raden van Erik heb ik de 005 set laten inbouwen. Nu na zo'n kleine 400 km gefietst te hebben waarvan met de hondenkar een kleine 150 km. kom ik op een gemiddelde actieradius van 65 km, waarbij ik de ondersteuning ook vaak in de hoogste stand heb staan. Heel hartelijk dank voor de prettige manier van begeleiding in de aanschaf van de ombouwset.
Groeten Ed de Zwaan

Jos Hoogenboom

2 maart  2011 

Dag R.A.T Holland,

Vorige week heb ik een ombouwset bij jullie gekocht. Ik heb het motortje op de eigen velg van de fiets gezet (en dus helemaal opnieuw gespaakt!) en de fiets rijdt geweldig (ik heb nu wel een nieuwe velg over!). Natuurlijk heb ik 'm een dag geleend naar mijn werk en nu ben ik verkocht. ik wil er ook een!.

Met vriendelijke groet,
Jos Hoogenboom.

Rinus Bierbooms

17 januari 2011

Beste R-A-T Holland,

Zojuist snorfiets voorbij gefietst. Werkt perfect!
Tip: ik zou als accessoire een kammetje bijleveren, de wind giert zo om je hoofd dat je wel met een heel erg wilde haardos weer afstapt.

Met vriendelijke groet,
Rinus Bierbooms