rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Search
Close this search box.

Over ons

Kees Jaspers

13-03-2014

Vier jaar geleden heb ik bij R.A.T Holland twee complete ombouwsets (005) besteld. De fietsen van mij en mijn vrouw waren nog zo goed als nieuw en ik wilde ze graag Elektrisch maken. Dat was een fluitje van een cent,en we hebben er naar volle tevredenheid al heel wat kilometers mee gefietst. Ik had een nieuw onderdeel nodig,  Heb jullie gebeld en je hebt kosteloos een nieuwe afgestuurd. Geweldig wat een SERVICE. Afz. C.J. Jaspers Harlingen.             

P.E. Daal

13-03-2014

Vriendelijk dank voor de proefrit op 2 van uw E-bikes. De allernieuwste met centrale motor reed heel erg soepel en voelde ook erg degelijk aan. Wat me opviel was, hoe stil ie was! 
Met vriendelijke groet: P.E. Daal – Leiden

Fam. J. van Soest

03-02-2014

Beste team van R.A.T., 

Zelfs na 4 jaar een tevreden klant. Tijdens de hernieuwde kennismaking op je mooie grote nieuwe locatie was het een 'warm' welkom (-1 met oostenwind -10). Nadat de elektrische fiets was uitgeladen,omdat de koplamp het niet deed en wij dachten dat het de accu was. Na wat technische info, bleek dat de accu nog uitstekend was na 4 jaar. Op de koplamp zit een censor en gaat alleen aan als het donker is en met deze informatie ging ik 100% tevreden weer naar huis. Bedankt voor je warme service bij nul graden. 
Gr. van Fam .J. van Soest

Familie Rijnders

25-11-2013

Onderwerp: Bijzondere waardering

Nogmaals willen wij R.A.T Holland in bijzonder het personeel bedanken voor de manier waarop hij ons probleem heeft opgelost. Nadat R|A|T  in 2009, toen nog gevestigd in Noordwijk. onze fietsen heeft omgebouwd tot electrisch ruim 10.800km gereden zonder problemen. Helaas deze zomer een aanrijding gehad. Na de fiets mechanisch weer in orde gemaakt te hebben bleek het electr gedeelte te weigeren. Na overleg met  R|A|T kon ik de fiets in Noordwijkerhout brengen. Na 1 dag konden we de fiets weer ophalen en was compleet veranderd in een modernere versie electr gedeelte.
Hieruit blijkt dat R.A.T Holland niet alleen elektrische fietsen en ombouwsets verkoopt maar ondanks dat onze fiets ruim 4 jaar geleden omgebouwd is toch nog deze service verleent.
Mede gezien het bovenstaande kan ik een ieder aanraden met R.A.T.Holland zaken te doen, het is een vertrouwd adres. Wij hopen weer veel fietsplezier te hebben bij wat beter weer.

Vriendelijke groet, Familie Rijnders, Wassenaar

Maurice Widdershoven en Anita de Graaff

4-11-2013

Beste mensen van RAT,

Ik zou het op prijs stellen als jullie bikestore Gadet in Maastricht een pluim willen geven. Stefan Gadet heeft werkelijk een juweeltje gemaakt van onze fiets, een koga traveller. Hij heeft de fiets voorzien met de 001-PRO KIT . Aan de accu kun je zien dat het een elektrische fiets is, maar dat is het dan ook. Alle kabels zijn super weggewerkt in het frame. Jullie kunnen deze fiets zo opnemen in jullie folder! Ik hoop dat jullie bovenstaande boodschap willen overbrengen.

Met sportieve groet, Maurice Widdershoven en Anita de Graaff
      

H. Jans-Beken

16-9-2013

Onderwerp: gebruik ombouw set 001

Sinds 1 jaar maak ik gebruik van de ombouwset 001 met display en 9 standen 15 amp/h. Zelf heb ik het systeem omgebouwd op mijn bestaande fiets. Er melden zich nu al mensen bij mij aan die ook zo,n set willen, deze verwijs ik wel door naar een andere dealer.
Ik ben zeer tevreden over het gebruik van deze set met een echt krachtige tandwielmotor. Is niet geheel geruisloos. Maar je hebt dan wel power. In de lagere standen hoor je de motor nauwelijks. ik gebruik deze fiets als woon werk verkeer 40 km per dag.
R.A.T alleen maar lof voor jullie.

H. Jans-Beken