rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Search
Close this search box.

Over ons

Ger Koper

31-10-2011

Beste mensen

Nadat ik eind augustus de (goedkoopste) ombouwset heb gekocht en vervolgens heb gemonteerd op mijn Sparta Pallas uit 2004 rijd ik elke
week drie tot vier keer op en neer tussen Leiden en Delft. Op beide lokaties wordt de (lood)akku weer opgeladen. De zo gebouwde pedelec voldoet prima bij alle weersomstandigheden! Een klein nadeel ondervond ik zelf bij het "snel" fietsen: tranende ogen en lopende neus. Ik gebruik nu een veiligheidsbril over mijn gewone bril heen die aan de zijkanten redelijk maar niet volledig afsluit en tot zover zijn de ervaringen zeer positief: geen tranen en loopneus meer!

De medewerkers van R-A-T dank ik voor de prettige afhandeling van de aankoop zowel als voor het geleverde advies. Het ombouwen van een Pallas vereist wat aanpassingen: een velgrem (V-brake) moet worden geplaatst en de trapopnemer moet met aan de kettingkast worden gemonteerd. Verder zijn de accu's vastgeklemd op de bagagedrager, zodat deze niet meer "stuiteren" tijdens het rijden. De adviezen van R-A-T waren hierbij waardevol.

Met vriendelijke groet,
Ger Koper

E. de Wit

29-9- 2011

Bij deze wil ik R.A.T.Holland bedanken voor een zeer goed product,en ook meedelen dat de set redelijk makkelijk is te installeren op een gebruikte fiets en dat de levering supersnel is.Tevens wil ik zeggen dat de 24 volt uitvoering echt niet onder doet voor de 36 volt uitvoering.

vr.gr. E de Wit

Jan Lijster

28-9- 2011

Allereerst moet ik mijn lof uitspreken voor de geweldige service die ik heb gekregen bij R.A.T. holland in Noordwijkerhout en dat alles telefonisch. geweldig!!!!!  Dus beste mensen kopen zonder risico bij R.A.T. holland.
 
groetjes Jan Lijster uit Limburg.

H.A. Coolen

15-9- 2011

Beste R.A.T -Holland,
 
Accu is retour ontvangen ,en is gerepareerd door R.A.T Holland. Hartelijk dank hier voor, en de zeer snelle super service van jullie.
We zijn uiterst tevreden over de afhandeling, en dat mag vermeld worden.
 
M vr gr H.A. Coolen

Frances Dekker

29 augustus 2011

Hallo mensen van Rat holland,

Zaterdag had ik een budget startset besteld, donderdag in huis en vrijdag zat ie op mijn fiets. Het was hier en daar wel even puzzelen, maar eigenlijk prima zelf te doen. Ik vind het een erg complete set, keurig verzorgd met een professioneel uiterlijk. Kortom ik ben erg tevreden en zit lachend op mijn fiets.

met vriendelijke groet, Frances Dekker

R.A.T Holland

5 juli  2011

 Wij, R.A.T Holland,  willen Menno en Lianne bedanken voor de doos chocolaatjes en hun aardige kaart , dit waarderen we enorm !