rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Search
Close this search box.

Over ons

R. Van Dommellen

Sedert maart 2014 heb ik mijn gewone oude sportfiets Batavus Navajo voorzien van uw budget 009 ombouwset en ik kan u verzekeren dat ik hier erg tevreden over ben. Hoewel ik geen woon-werk verkeer maar uitsluitend plezier ritjes rijdt met de ombouwset heb ik inmiddels al meer dan 400 km in volle tevredenheid afgelegd. De 3 ondersteuning-standen voldoen prima en de motor is krachtig genoeg om mij, zonder enige moeite, ook met tegenwind en op hellingen vooruit te trekken. Ik zou deze ombouwset aan ieder die een budget ombouwset zoekt van harte willen aanbevelen. Met vriendelijke groet,  
R. van Dommelen Oegstgeest

Willem van Duijn

07-04-2014

Na ruim 2500 km fietsen met elektrische ondersteuning begon mijn motortje van de ombouwset in de vrijloop licht te brommen. Gezien wij op Texel geen dealer hebben heb ik een afspraak gemaakt met RAT in Noordwijkerhout. Het was er op dat moment behoorlijk druk dus er was weinig tijd om naar het motortje te kijken. Vind je het erg als we er een nieuw voorwiel in zetten? werd er gevraagd. Ook doen we er dan gelijk maar een nieuwe buitenband om. Ik dacht: dat gaat aardig in de papieren lopen, we zijn al lang over de garantietermijn heen, maar van betalen was geen sprake. Onder het motto van we leveren een goed product, dan moet het ook goed zijn werd er een nieuw wiel in de fiets gehangen en rijden weer. We stonden perplex over deze grandioze service, dit is echt een warme douche waard RAT hartelijk bedankt, volgende keer trakteren wij op koek bij de koffie. 

Familie Vriend

27-maart-2014

Bedankt voor de goede service. Wij zijn zeer tevreden over de R.A.T. fietsen.

Groet Familie Vriend

P. Oosterloo, Schagen

23-03-2014

Geachte Heer/Mevr, Bij deze wil ik u laten weten dat Rijwielhuys Santpoort een compliment verdient voor het vakkundige ombouwen van onze fietsen (Koga's). Ook de voorlichting van de fietsenwinkel was prima. Hartelijk dank dat u deze dealer heeft aanbevolen. Wij hopen veel plezier te hebben van de ombouw op onze lange internationale tochten. Nogmaals mijn dank.
Met vriendelijke groet, P. Oosterloo – Schagen

Jacques en Lies

20-03-2014

Beste medewerkers, heel hartelijk dank voor de gratis toezending van de onderdelen voor de Sparta damesfiets en na enige moeite heb ik het toch weer voor elkaar gekregen. Mijn fiets rijdt weer prima en hopelijk gaat het weer jaren goed?
Nogmaals dank en tot ziens!
Fam. Jacques en Lies van Soest

Kees Jaspers

18-03-2014

Beste mensen van R.A.T.- Holland, ik heb het bestelde onderdeel binnen en gemonteerd alles werkt weer als voorheen. Bij deze nog hartelijk dank voor de snelle levering en ook nog kosteloos, wat een SERVICE.
Kees Jaspers Harlingen