rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Search
Close this search box.

Over ons

Cees en Clarie

22-5-2012

Hallo ,
bij deze willen wij jullie bedanken voor de uitstekende service die jullie ons verleend hebben door ons een compleet nieuw wiel te sturen inclusief een nieuwe kabel voor onze tandem ik kreeg deze set vrijdag avond binnen en om 10 uur reed ik weer tot volle tevredenheid. Wij gaan nu weer fijn op vakantie en zullen weer een paar honderd km rijden nogmaals bedankt en een dikke kus van mijn mooie lieve vrouw

groet, Cees en Clarie

Henry

16-5-2012 

Sinds 8 maart heb ik de ombouwset 005 in m'n Gazelle Fuente. Het bevalt uitstekend! De set heb ik gekocht om mijn woon-werk verkeer ( 2 x 22 km ) zoveel mogelijk per fiets te doen (eerder deed ik dat met een ligfiets, maar daar krijg je zo'n natte rug van). Met de ombouwset heb ik nu 1500 km gefietst; van de 41 werkdagen nu toch 33 gefietst (=al 1/3 van de aanschafprijs terugverdiend).
Het mooie van de set is dat deze bij hogere fietssnelheden langzaam minder ondersteund. Aangezien ik zelf ook snel fiets, is dit erg aangenaam. Ik laad 'm op zowel op werk als thuis. Er gaat 0.185 kWh energie in na een enkele rit, dus -zeg maar- 4 cent.
 
Met groet, Henry.

Jan Wessels

14-5-2012
 
De-Rih-fiets rijdt als een speer en ik haal bijna 30 km/hr!. De motor hoor je bijna niet, behalve als ik te lang de trappers stil hou en daarna weer 'gas geef'. Dan geeft het motortje soms een kreunend geluid. Al veel bewonderaars gehad en mijn zeer kritische zwager was erg onder de indruk van de mooie afwerking. Hij heeft vorig jaar een nieuwe Gazelle gekocht; mijn schoonzus heeft net als mijn fietsmaatje ook een Sparta-Ion en de jaren beginnen bij hem ook te tellen đŸ™‚
Omdat fotografie mijn hobby is heb ik natuurlijk wat plaatjes geschoten van de 'nieuwe E-bike'. De achtergrond van de grote foto wil ik nog vervangen door een plaatje van de Waddenzee, bij ons achter de dijk. Die hou je nog tegoed. Ik heb de foto ook in een grotere resolutie.

Hartelijke groeten, Jan Wessels

Henk

8-5-2012
 
Beide fietsen werken prima en wil je nog bedanken voor de service 

Met vriendelijke groet, Henk

Anneke en Robert

1-5-2012

Het is heerlijk om weer even in Holland te fietsen! Reuze bedankt voor het geweldige aanbod.
Hieronder zijn een paar foto's van fietstochten in Australië. Als we terug zijn, zullen we een paar meer spectaculaire foto's maken en
opsturen.
Hartelijke groeten van Anneke & Robert

   

Leo Uyterlinde

29-2-2012

Onderwerp: elektrische set 

Enige weken geleden heb ik mijn fiets laten voorzien van een elektrische set van R-A-T Holland. Mijn ervaringen zijn zeer positief.
Ze namen ruim de tijd om te komen tot een pasklare oplossing voor mijn specifieke wensen en zij sleutelde het netjes in elkaar. De service is prima, want kleine onvolkomenheden en zelfs een schade als gevolg van transport op de fietsdrager werden probleemloos en snel verholpen. Ik kan iedereen aanbevelen met R-A-T Holland in zee te gaan, bedankt!

Leo Uyterlinde