rat_phone085- 800 0054

Tot 15:00 uur bereikbaar

rat_phone 085 – 800 00 54

Search
Close this search box.

Over ons

Kor van der Land

11-9-2013

Geachte heer, 

Vanmorgen, tussen de buien door, mijn gemodificeerde drie wiel-ligfiets uitgeprobeerd.
Fantastisch!!! Heb de hele wereld in kennis gesteld met “ik heb er een!!”.
De reacties waren echter nogal verschillend:
Die is lui geworden,
Die heeft een uitvinder getroffen,
Die kan eindelijk eens weg (blijven?),
Die  hoeft nu alleen nog maar “dom te kijken”,
tot
Ik wil er ook een(mijn jongste zoon),
Ik wil er ook een(mijn dochter),
Ik wil er ook een(mijn oudste zoon),
Ik wil er ook een(mijn echtgenote),
Ik wil er ook een(4x de buren links),
Ik wil er ook een(6x de buren rechts).

U begrijpt dat ik blij ben dat er behalve op de Afsluitdijk nu ook op de A4 tussen A`dam en Utrecht 130 km/u gereden kan worden om al die jaloerse mensen voor te blijven.

Met de groeten van een SUPER blij mannetje,
Kor van der Land

J. de Ruiter

17-6-2013

Onderwerp: Tevreden klant

Totdat vorige week vrijdag de fiets haar in de steek liet, wel motorgeluid maar geen aandrijving. De toenmalige leverancier (niet aangesloten bij R|A|T-holland) die hem geplaatst had verwees mij tot mijn verbazing door naar R.A.T. Holland, hij kon het niet oplossen zij hij. Bij R.A.T. waren ze al even verbaasd,omdat zij immers niet voor particulieren werken, maar omdat met daar wel inzag in wat voor vervelende positie ik was gemanoeuvreerd door leverancier ben ik toch op een voor mij zeer prettige en vriendelijke wijze geholpen.
Ik kon dezelfde dag nog langskomen bij R.A.T. in Noordwijkerhout en is de fiets daar bij uitzondering door R.A.T. zelf gerepareerd.
Het bleek dat de ombouwset niet op de juiste wijze was gemonteerd. Hoewel de garantieperiode voorbij was is men mij financieel naar volle tevredenheid tegemoetgekomen. De fiets rijdt weer uitstekend.
Hulde voor R.A.T.

J. de Ruiter, Delft

Willem Spekman

12-7-2013

Op 8 juli 2010 hebben we 2 ombouwsets aangeschaft voor onze Batavus fietsen. Ik gebruik mijn fiets af en toe en kom na 3 jaar nog zeker 30 km ver. Mijn vrouw gebruikt de fiets dagelijks en komt nog een eind verder op één lading. De reacties van mede weggebruikers is leuk. "Hé kijk daar een gewone fiets, maar dan elektrisch". Het fijne van een omgebouwde fiets is dat je je eigen bekende fiets, die je destijds uitgekozen hebt op je eigen behoefte en rijplezier, nu een ondersteuning heeft. Vooral in heuvelachtig gebied b.v. in Frankrijk kunnen wij Ollanders "gewoon" fietsen en rijden dan menige Fransman op zijn race of tourfiets bergop voorbij!
Deze kijken dan raar op, want daar zie je niet veel elektrische fietsen.
We zijn uiterst tevreden over de ombouwsets. Wij hopen er nog jaren rijplezier te hebben

Willem Spekman

Dirk Opsommere

3-7-2013

Onderwerp: Startset aangekocht

Onlangs heb ik het Budget Startset aangekocht van jullie via SEBAS Wheels te Hulst.
Heb alles gemonteerd en dit verliep prima, eveneens zéér tevreden ivm prestaties. Dus een tevreden klant.

Mvg, Dirk Opsommere

Etienne uit Belgie

5-4-2013

Ik heb mijn 2 Giant Rivive fietsen omgebouwd met een Smartkit ombouwset met een frame batterij, het was eerst even schrikken als ik de doos open deed, de vraag was waar moet ik dat allemaal plaatsen eerst alles eens goed bekeken waar en hoe, maar ik heb toch voor alles een plaats gevonden, had ik het geweten was het al vroeger gebeurd, het systeem werkt uitstekend, ik en mijn vrouw kunnen nu weer de heuvels op met onze Giant Rivive fietsen wat vroeger niet zo simpel was omdat die fietsen daar niet voor gemaakt zijn, de samenwerking met R.A.T was uitstekend en verliep geel vlot dank daarvoor. Je moet wel iets van fietsen kennen om zo’n ombouwset te plaatsen, alsook goed fiets materiaal hebben.
Het bericht is naar u verzonden door Portier Etienne uit Belgi

Ursula v.d. Bent

26-3-2013

Geachte heren,

De Gazelle Medeo is van een SUPER ombouwset voorzien. Dit is pas fietsen op een E-bike,geweldig zo makkelijk! De voorlichting/advies:cijfer 10.
klantvriendelijkheid:cijfer 10
Bedankt heren!

Ursula v.d.Bent