Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... >

 • Eric

  30-01-2012
   
  Goedendag,

  2 weken geleden het ik de budget startset op mijn 40 jaar oude Gazelle Impala gebouwd. Ik ben erg blij met deze set, ik kan eindelijk weer, wind tegen- en bult op-fietsen. Het inbouwen ging erg eenvoudig en er waren maar weinig aanpassingen nodig.
  Ook in gebruik is het een erg fijn setje, makkelijk te bedienen en reageert erg goed.
  Een klein minpuntje echter is het tasje; een doorvoer-ring in de zijtasjes was bij het openen van de verpakking al los van de stof en de rits van het grote vak is na een week al stuk. Hier valt dus nog wel verbetering te behalen.

  Groet, Eric

 • Guido Lijnen

  30-01-2012

  Beste R.A.T.,
   
  Toegevoegd het resultaat van de BATAVUS (zie fotos omgebouwde fietsen) ombouwfiets van mijn vrouw met materiaal van R.A.T Holland. Bedankt voor de perfecte ombouwset.
  NB. Toch nog enige moeite gehad met de voorvork van 10cm. De motor draaide namelijk tegen de buizen van de voorvork.
  Met plaatsen van enige rondellen heb ik dit kunnen oplossen.
     
  Mvg, Guido Lijnen
  België

 • Charles Vermei

  16-01-2012

  Beste R.A.T-Holland

  Ik wil jullie nog bedanken voor de goede en snelle reparatie van de bekabeling. De fiets heb ik vrijdag middag weer compleet gemaakt en gisteren weer kunnen gebruiken voor het woon-werk verkeer. Nogmaals bedankt voor de perfecte service.

  Met vriendelijke groet
  Charles Vermei

 • Boekhour

  06-01-2012

  Onderwerp: 005 set
   
  Mijn Koga Terraliner is door Cyclestation in Ravenstein "geëlektrificeerd" m.b.v een R.A.T 005 set. Ik ben uitermate tevreden over de afwerking van de set, zeker in vergelijking met af-fabriek electrische fietsen die wij hier in de fietsenstalling hebben staan. Dit doet er absoluut niet voor onder. Sterker nog, collega's van mij vinden de fiets "mooier". Het oudbollige imago, wat soms helaas nog kleeft aan electrische fietsen, is zeker niet van toepassing.
  Functioneel gezien is de fiets ook compleet: krachtige ondersteuning, prettige bediening en een lange batterijduur. Full power is bijna 50km goed mogelijk, halve kracht ga je je zo over de 65km. Samen met de 1500 keer herlaadbaarheid van de Lifepo4 batterij (5 jaar levensduur) betekent dit meer dan 75000km bereik... Vanuit economisch hoogpunt is het ook aantrekkelijk om een al kwalitatief goede fiets, zoals mijn Koga Terraliner, om te bouwen. Als je dezelfde kwaliteit wil halen met een kant en klare fiets betaal je meer dan het dubbele. Wat mij ook is opgevallen, is dat veel af-fabriek fietsen zwaar zijn (>25kg). De omgebouwde Koga komt net aan de 20kg.
  Kortom, beslist de moeite waard deze ombouw en ook voor woon-werk verkeer zeer goed bruikbaar.
   
  Boekhour 

 • Hans van Leeuwen

  15-11-2011

  Onderwerp: ombouwen

  Altijd de discussie: fietsen wel of niet mee op vakantie. Daar zijn we nu van af. We hebben onze 3 jaar oude Koga's, type roadspeed, door R.A.T laten ombouwen. Motor in het achterwiel en een bidonbatterij in de fietstas. Eigenlijk zie je nog niet eens dat ze nu elektrisch zijn en het gaat als de brandweer!! Vanaf nu nemen we dus gemakkelijk een berg of een heuvel in Frankrijk of Italië.
  Overigens prima vaklui bij RAT Holland. Veel kennis van zaken en leveranciers van goede spullen en net werk.
  We kunnen ze onvoorwaardelijk aanbevelen!

  Hans van Leeuwen