Home › Wat klanten vinden
Hieronder leest u onze klantervaringen. Als u ook uw ervaring met ons wilt delen, dan kunt u deze versturen via dit contactformulier

 

Wat klanten vinden

Pagina's   < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... >

 • Leo Uyterlinde

  29-2-2012

  Onderwerp: elektrische set 

  Enige weken geleden heb ik mijn fiets laten voorzien van een elektrische set van R-A-T Holland. Mijn ervaringen zijn zeer positief.
  Ze namen ruim de tijd om te komen tot een pasklare oplossing voor mijn specifieke wensen en zij sleutelde het netjes in elkaar. De service is prima, want kleine onvolkomenheden en zelfs een schade als gevolg van transport op de fietsdrager werden probleemloos en snel verholpen. Ik kan iedereen aanbevelen met R-A-T Holland in zee te gaan, bedankt!

  Leo Uyterlinde

 • Sierick

  23-02-2012

  Graag wil ik vertellen dat de ombouw van m'n vrouw haar fiets een jaar geleden prima te doen is ,de set werkt prima .Zeker gezien het fijt dat m'n vrouw etalage benen heeft dus vermindering van kracht ,voldoet de ë-bike prima. Daar voor mensen van R.A.T bedankt.
  PS ik heb nu een tweede set besteld.

  Sierick

 • Eric

  30-01-2012
   
  Goedendag,

  2 weken geleden het ik de budget startset op mijn 40 jaar oude Gazelle Impala gebouwd. Ik ben erg blij met deze set, ik kan eindelijk weer, wind tegen- en bult op-fietsen. Het inbouwen ging erg eenvoudig en er waren maar weinig aanpassingen nodig.
  Ook in gebruik is het een erg fijn setje, makkelijk te bedienen en reageert erg goed.
  Een klein minpuntje echter is het tasje; een doorvoer-ring in de zijtasjes was bij het openen van de verpakking al los van de stof en de rits van het grote vak is na een week al stuk. Hier valt dus nog wel verbetering te behalen.

  Groet, Eric

 • Guido Lijnen

  30-01-2012

  Beste R.A.T.,
   
  Toegevoegd het resultaat van de BATAVUS (zie fotos omgebouwde fietsen) ombouwfiets van mijn vrouw met materiaal van R.A.T Holland. Bedankt voor de perfecte ombouwset.
  NB. Toch nog enige moeite gehad met de voorvork van 10cm. De motor draaide namelijk tegen de buizen van de voorvork.
  Met plaatsen van enige rondellen heb ik dit kunnen oplossen.
     
  Mvg, Guido Lijnen
  België

 • Charles Vermei

  16-01-2012

  Beste R.A.T-Holland

  Ik wil jullie nog bedanken voor de goede en snelle reparatie van de bekabeling. De fiets heb ik vrijdag middag weer compleet gemaakt en gisteren weer kunnen gebruiken voor het woon-werk verkeer. Nogmaals bedankt voor de perfecte service.

  Met vriendelijke groet
  Charles Vermei